Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > TCL CSOT kan annoncere 8.6-Gen OLED-produktionslinieinvesteringsplan i år

TCL CSOT kan annoncere 8.6-Gen OLED-produktionslinieinvesteringsplan i år

Den 17. marts, efter Samsung og Boe, er der kommet rygter om, at TCL CSOT kan annoncere en investeringsplan for en 8,6-generations OLED-produktionslinje i år.

Panelproducenter investerer gradvist i 8,6-gen-linjer hovedsageligt for at imødekomme markedets efterspørgsel efter OLED i IT-applikationer.I år er Apple klar til at frigive 11-tommer og 12,9-tommer OLED-proffer, med forudsigelser, der indikerer, at Apple i 2028 vil føre væksten i OLED-penetration på IT-markedet.

Udover Apple har producenter som Lenovo og Asus aktivt indarbejdet OLED-skærme i deres avancerede bærbare computere i de senere år.Apple har også planlagt en fuld overgang til OLED-skærme for sine fremtidige avancerede bærbare computere.Efterhånden som priserne på OLED-paneler falder, er prisfastsættelsen af OLED-bærbare computere faldet fra over 10.000 yuan til 4.000-5.000 yuan, hvilket forbedrer penetrationen på mellemklassen.

SigMaintell Consulting forudsiger, at forsendelsesvolumen af OLED -bærbare paneler vil være 3,6 millioner enheder i 2023, hvor markedsindtrængning falder til 1,9%.Da produktionslinjer for 8. gen og over OLED-skærme er indstillet til at starte masseproduktion i 2026-2027, forventes forsendelsesmængden af OLED-bærbare panel8%.Markedet for OLED -bærbar panel forventes at gå ind i en periode med hurtig vækst fra 2027 til 2028.

Omdia forudsiger, at salget på IT OLED -markedet vil vokse fra $ 2,534 milliarder i år til $ 8,913 milliarder i 2029 med en årlig vækstrate på 28,6%.

Allerede i april sidste år annoncerede Samsung Display en 4,1 billioner KRW -investering i IT OLED -sektoren i 2026 med det formål at bygge en produktionslinje, der er i stand til at producere 10 millioner bærbare paneler årligt.Dens nye facilitets Cleanroom Construction er afsluttet, hvilket inkorporerer dampaflejringsmaskiner, der er vigtige for at konvertere OLED -organiske materialer til displaypixels.

I november samme år annoncerede Boe en 63 milliarder RMB-investering i opbygningen af en 8,6-generations OLED-produktionslinje.Boe gennemgår i øjeblikket dampaflejringsmaskiner fra Canon Tokki og Sunic System til 8,6-generationen.

Derudover overvejer LG-display omhyggeligt sin tilgang til at komme ind på OLED-markedet, men har endnu ikke annonceret en investering i 8,6-generationens OLED-produktionslinje.