Hjem > Forsendelsesmåde

Forsendelsesmåde

Vi kan tilbyde verdensomspændende ekspresleverandør, såsom DHLor FedEx eller TNT eller UPS eller EMS / Air Mail anden speditør til forsendelse.

Global forsendelse med DHL / FedEx / TNT / UPS


Forsendelsesgebyrer refererer til DHL.
1). Du kan tilbyde din ekspresleveringskonto for forsendelse, hvis du ikke har nogen udtrykkelig konto for forsendelse, kan vi tilbyde vores konto inadvance.
2). Brug vores konto til forsendelse, forsendelsesafgifter (ReferenceDHL, forskellige lande har forskellige priser.)
Forsendelsesgebyrer: (Reference DHL)
Vægt (KG) Pris (USD $)
0.00kg-1,00 kg USD $ 60,00
1,00 kg-2,00 kg USD $ 70,00
2,00 kg-3,00 kg USD $ 80,00
4,00 kg-5,00 kg USD $ 90,00
5,00 kg-6,00 kg USD $ 100,00
6,00 kg-10,00 kg USD $ 120,00
10,00 kg-20,00 kg USD $ 200,00

* Prisen på prisen er reference med DHL. Detaljerne omkostninger, kontakt os venligst. Forskellige lande er de eksplicit afgifter forskellige.
* For IC chips ordre, samlet mere end USD1000,00 inden for 1KG, kan vi understøtte gratis fragt med DHL / FedEx.

EMS

Vi kan også tilbyde EMS til forsendelse. Det er billigere end Expressdelivery, men ledetiden er længere end udtrykkelig. Det vil normalt have brug for 3-10 dage til det meste af landet.
Om EMS-afgifterne, kontakt os venligst. EMS har en anden måde -China Post (Air Mail), prisen er billigst, 0.5KG = USD12.00, Lead timemore end 2Weeks.
Normal anbefales det ikke at bruge EMS, vi anbefaler at bruge DHL / FedEx / TNT / UPS vil være bedre, det er hurtigst og sikkert for varerne.

Anden forsendelsesmåde

SF Express for Asien; Chang-woo speciel luftlinje til Korea, Aramexfor Mellemøsten lande. Andre mere fragt måde, kontakt os venligst.
Vi kan også sende varerne til din speditør eller din anden leverandør, så du kan sende varerne sammen. Det vil måske spare forsendelsesafgifter for dig, eller måske vil det være mere bekvemt for dig.

Forsendelsesdetaljer

Forsendelsesinformation, Vi har brug for fragtoplysninger, herunder modtagerfirma navn (eller personlig), modtager navn, kontakt nummer, adresse og postnummer. Vær venlig at sikre disse informationer til os, så vi kan ordne forsendelsen hurtigere.

Leveringstid

Leveringstid skal bruge 2-4 dage til det meste af landet over hele verden for DHL / UPS / FEDEX / TNT.

Pligter & Skatter

Forinternational ordrer, alle yderligere lokale skatter, afgifter, GST, takster og feesshould være kundernes (dine) ansvar. Som følge af international transports kompleksitet er vi ikke i stand til at give et estimat og citat af disse beløb, så kontakt venligst lokale toldsteder med eventuelle problemer. Med hensyn til den deklarerede værdi på pakken, er vi glade for at følge dit ønske, er du velkommen til at kontakte os.

shipment
Du er velkommen til at kontakte os. Send eventuelle henvendelser eller spørgsmål til vores Email Info@Y-ic.com
Vi kan gøre det bedste for dig. Mange tak til din støtte.