Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Samsung Display til at begynde investering i verdens første 8,6-generation af det OLED-produktionslinje

Samsung Display til at begynde investering i verdens første 8,6-generation af det OLED-produktionslinje

Samsung Display begynder at investere i verdens første 8,6-generations IT-organisk lysemitterende diode (OLED) produktionslinje.

Den 10. annoncerede Samsung Display, at det holdt "A6 Production Line Equipment Ceremony" den 8. på Asan-anlægget i Chungcheongnam-do og erklærede den fuldskala opstart af 8.6-generationen af den OLED-produktionslinje.

A6-produktionslinjen er en 8,6-generations IT-specifik OLED-produktionslinje oprettet af Samsung-displayet ved at konvertere den eksisterende L8-produktionslinje.Dette vil være Samsungs sjette OLED -produktionslinje og vil efter afslutningen blive den højeste generation af OLED -produktionslinje i verden.

Samsung -display afsluttede for nylig opførelsen af Cleanroom for den nye produktionslinje og introducerede deponeringsudstyr, der kræves til at konvertere OLED -organiske materialer til displaypixels.Fra dette planlægger Samsung at installere de vigtigste faciliteter inden for dette år og begynde masseproduktion i fuld skala i 2026.

I april sidste år annoncerede Samsung Display sin plan om at investere 4,1 billioner koreaner vandt i IT OLED -feltet i 2026 med det formål at etablere en produktionslinje med en årlig kapacitet på 10 millioner bærbare paneler.

Samsung Display blev det første firma i branchen, der kommercialiserede det OLED i 2019. Lige sidste år samarbejdede det med 17 bærbare mærker over hele verden og lancerede mere end 50 typer bærbare computere med OLED -skærme.

Choi Joo-Seon, administrerende direktør for Samsung Display, sagde, "Samsung Display forbereder sig på en betydelig transformation på IT-markedet efter det mobile marked, baseret på OLED-teknologien, vi har akkumuleret på lang sigt."

Han tilføjede, "Baseret på et solidt samarbejdssystem med globale partnere vil vi fokusere kapaciteten hos vores ledere og medarbejdere til at gøre alt for at masseproducere 8,6-generationen, det er OLED."

Da panelproducenter for nylig har rapporteret om en rebound i kapacitetsudnyttelsesgraden, mener industrianalytikere, at trods en månedlig prisstigning for tv -paneler siden midten af sidste år, led panelproducenter stadig tab sidste år på grund af lave udnyttelsesgrad.Den nylige betydelige opsving i udnyttelsesgraden har givet panelproducenter håb om at omdanne tab til overskud.