Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Støvet satte sig fast, annoncerede ams afslutningen på overtagelsen af ​​Osram

Støvet satte sig fast, annoncerede ams afslutningen på overtagelsen af ​​Osram

Den 10. juli annoncerede Ams, at det med succes har afsluttet købet af OSRAM med det formål at opbygge en global leder inden for sensorløsninger og optoelektronik.

Det rapporteres, at efter at transaktionen er afsluttet, ejer ams 69% af aktierne i OSRAM.

Ifølge officielle ams-nyheder bifalder Ams deltagelse fra OSRAM-medarbejdere over hele verden og ser frem til en vellykket integration.

Sidste august annoncerede ams, at den havde foreslået Osram-overtagelse til Osram til en pris på 38,5 euro pr. Aktie. Ams sagde, at budet værdsatte Osrams virksomheder til 4,3 milliarder euro, eller ca. 34 milliarder yuan.

I maj i år rapporterede ams, at den søgte en kapitalforhøjelse på 5 milliarder dollars fra aktionærerne for at finansiere overtagelsen af ​​Osram.

Den 6. juli meddelte ams, at selskabets erhvervelse af OSRAM har modtaget ubetinget lovgivningsmæssig godkendelse fra Europa-Kommissionen.