Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > USA for at reducere efterretningsdeling, tryk Tyskland for at forbyde Huawei

USA for at reducere efterretningsdeling, tryk Tyskland for at forbyde Huawei


  
Den amerikanske regering sagde, at hvis Tyskland introducerer Huaweis 5G kommunikationsudstyr, vil det reducere mængden af ​​information, der deles med Tyskland.

Ifølge CNBC, TechCrunch, The Verge og andre udenlandske medier rapporterede den 11. november, at den amerikanske ambassadør i Tyskland Richard Grenell fortalte den tyske økonomiminister Peter Altmaier den 8. at hvis Tyskland introducerer Huaweis kommunikationsudstyr, vil det være risikabelt at reducere kontakten med amerikanske efterretningstjenester .

USA havde tidligere lobbied lande for ikke at indføre Huawei udstyr med den begrundelse, at Huawei kommunikationsudstyr "kan lække information." Ifølge den koreanske medier "ZDNet Korea" -rapporten er det imidlertid første gang, at USA har brugt information til at dele information og direkte presse nabolandene.

Fortolkning fra omverdenen, dette er USAs holdning som svar på det tyske telekommunikationsregulerende agentur. Den tyske telekommunikationsregulator udstedte en vejledning til telekommunikationssikkerhed den 7., men indholdet angiver ikke klart budrestriktionerne for Huawei 5G-udstyr. Desuden sagde den tyske økonomiminister den 7. at Tyskland ikke ønsker at forbyde Huawei at tiltræde det tyske 5G-netværk, men vil hæve relevante sikkerhedsstandarder.

I øjeblikket er de europæiske lande som Storbritannien, Slovakiet og Ungarn i øjeblikket ikke enig med USA i at boykotte Huaweis offensiv, bortset fra Tyskland. mens Australien, New Zealand og Japan siger, at de udelukker Huawei-udstyr.