Hjem > Nyheder > TÜV Rhein og Eyesafe er vært for elektronikproducenten Blu-ray Summit

TÜV Rhein og Eyesafe er vært for elektronikproducenten Blu-ray Summit

Senatet i Californien og parlamentet vedtog enstemmigt Californiens Blu-ray-opløsning SCR 73. I denne henseende roste TÜV Rheinland Californien for at anerkende efterspørgslen efter Blu-ray-løsninger fra forbrugerelektronikproducenter.

TÜV Rheinland og Eyesafe vil sammen være vært for ”Blu-ray Summit” den 29. oktober og målrette mod store forbrugerelektronikproducenter og komponentleverandører over hele verden.

Topmødet afholdes som et webinar for at fremme virkningen af ​​højenergi-synlig (HEV) Blu-ray på sundhedsstandarder, øjenesikkerhedsstandarder, løsninger og certificering.

Köln og Beijing - (BUSINESS WIRE) - I dag, efter den officielle vedtagelse af "Blu-ray-opløsningen" i Californien, blev det førende uafhængige tredjeparts test- og certificeringsorgan TÜV Rheinland Group (i det følgende benævnt "TÜV Rheinland" ) annoncerede, at det vil ske Den 29. oktober 2019 blev elektronikproducenten Blu-ray Summit afholdt.

California Blue Resolution SCR 73 identificerer sundhedsmæssige problemer forårsaget af langvarig eksponering for højenergibladlys fra elektroniske enheder og anbefaler, at folk overvejer beskyttelsesforanstaltninger og løsninger. Beslutningen blev stemt til 70% på Californiens senat og parlamentet.

TÜV Rheinland vil samarbejde med Eyesafe, som er førende inden for digital sundhed og sikkerhed og en globalt anerkendt optometrist og øjenlægeorganisation, Vision Health Advisory Council, for at hjælpe med at udvikle fremtidige industristandarder. Kalyan Varma, global vicepræsident for TÜV Rheinland Electrical Products Services, sagde, ”Vi er meget glade for at se vedtagelsen af“ Blu-ray-resolution ”, og Californien er den første til at identificere Blu-ray-sundhedsspørgsmål og finde løsninger, der er kritisk for hele forbrugerelektronikindustrien. Den 29. oktober blev der afholdt et netværkstopmøde for globale producenter. "

”Da Californien har været den første i USA og endda globalt med fokus på giftige forurenende emissioner og lovgivningsmæssig tilsyn, har vi igen set Californiens lovgivere føre vejen til løsning af Blu-ray-problemet og opfordre folk over hele verden til at fokusere på de negative sundhedsmæssige virkninger af at stole på elektroniske enheder. ”Kalyan Varma sagde:” Dette Californien-initiativ er meget vigtigt for elektronikproduktionsindustrien. Derfor besluttede vi at være vært for et globalt netværkstopmøde med vores partner Eyesafe i håb om at sprede viden om Blu-ray og diskutere løsninger og certificeringer til ledere inden for elektronikindustrien. For at beskytte forbrugernes sundhed. "

”Vi ser frem til at være vært for et webinar med Eyesafe og Vision Health Advisory Council for at give vejledning til originale udstyrsproducenter (OEM'er) og leverandører af originale designproducenter (ODM) i forbrugerelektronikarenaen.” Liu Xiqiang, direktør for TÜV Rheinland Ergonomics Technology Center Said.

Netværkstopmødet afholdes for forbrugerelektronik-OEM'er og ODM'er. Det afholdes kl. 07.00 og 17.00 den 30. oktober, Beijing-tid. Deltagerne vil modtage en gratis teknisk manual om, hvordan du beskytter din vision i den digitale tidsalder, der inkluderer avancerede Blu-ray- og displayindustrisløsninger.