Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Sværd henviser til skytjeneste? Toshiba-hukommelse: Kan starte M&A

Sværd henviser til skytjeneste? Toshiba-hukommelse: Kan starte M&A

Med den stigende markedsandel for Toshiba Memory's avancerede lagerprodukter til datacentre sagde virksomheden, at det sandsynligvis vil starte en god mulighed for fusioner og erhvervelser.

Ifølge forskningsfirmaet IHS er Toshiba Memory verdens næststørste producent af NAND flash-hukommelseschips efter Samsung Electronics og den tredjestørste SSD-producent efter Intel.

Toshiba-hukommelsesformand Stacy Smith sagde, & quot; Som en datacenterdeltager er cloud-tjenester et centralt område af vores bekymring, og vi er meget fokuserede på at øge vores andel af feltet. & Quot;

Smith var kasserer for Intel Corporation, og han sluttede sig til det japanske firma i oktober sidste år. & quot; Med tiden vil Toshiba Memory sandsynligvis starte fusioner og erhvervelser, & quot; Smith tilføjet.

Analytikere sagde, at Toshibas tidligere bekymringer over smartphones og andre forbrugerprodukter har skadet overskuddet. På grund af langsom salgsvækst af smartphones og overforsyning af chips var selskabets driftstab fra januar til marts i år 28,4 milliarder yen ($ 263 millioner) sammenlignet med 54 milliarder yen i det foregående kvartal.

Derudover annoncerede Toshiba Memory, at det omdøbes til Kioxia fra 1. oktober. Kioxia er en kombination af det japanske ord kioku og det græske ord axia. Kioku betyder "hukommelse" og axia betyder "værdi".

Toshiba Memory planlagde oprindeligt at blive børsnoteret i september i år, men kilder påpegede, at det kan blive udsat til november eller 2020. Smith gav ikke en særlig tidsplan for dette, men han sagde, at når markedsforholdene er korrekte, var virksomheden vil være klar.

Han påpegede også, at da overforsyningssituationen har varet i mere end et år, vil hukommelsesmarkedet komme i bund i andet halvår af dette år, hvilket er en gentagelse fra andre brancheeksperter.

På NAND-flashmarkedet forventer analytikere, at priserne vil stige på grund af den nylige nedlukning af Toshiba-hukommelsesanlægget. Selvom Toshiba-hukommelsesforretningen er gendannet, tager forsendelsen flere uger at komme sig. Smith sagde: & quot; Den gode nyhed er, at vi har en rimelig mængde lager, der kan bruges til at dæmpe indvirkningen på vores kunder. & Quot;