Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Sydkorea erklærer udbrud til "mest alvorlige" niveau! Måske skyder verdenshukommelsespriserne i luften?

Sydkorea erklærer udbrud til "mest alvorlige" niveau! Måske skyder verdenshukommelsespriserne i luften?

I går (23) annoncerede den sydkoreanske regering, at den nye alarm om epidemisk kronisk lungebetændelse blev hævet til det "mest alvorlige niveau". Ifølge nyheder fra den sydkoreanske sundhedsafdeling er klokken 16:00 den 23. lokal tid antallet af bekræftede tilfælde af ny kronisk lungebetændelse i Sydkorea steget til 602, og antallet af dødsfald er steget til 5.

For halvlederindustrien er det især bemærkelsesværdigt, at både Samsung Electronics og SK Hynix fabrikker har bekræftet personale.

Samsung Electronics sagde lørdag, at en coronavirus-sag var blevet bekræftet på sin mobiltelefonfabrik i Gumi, Sydkorea, hvilket førte til, at hele fabrikken lukkede indtil morgenen den 24. februar (næste mandag).

Samsung sagde, at virksomheden har isoleret kolleger, der har været i kontakt med inficerede medarbejdere og har taget skridt til at teste dem for mulige infektioner.

Derudover producerer denne fabrik ifølge Korea Times hovedsageligt avancerede smartphones til det lokale marked, men er også ansvarlig for Samsungs nye Galaxy Z Flip-telefoner. Imidlertid sagde en Samsung-embedsmand, at den kortvarige lukning af anlægget ikke ville påvirke produktionen af ​​smartphone.

Det rapporteres, at fabrikken vil være lukket indtil mandag, det specifikke værksted er også blevet lukket, Samsung desinficerer i øjeblikket fabrikken. Når arbejderne vender tilbage i næste uge, vil Samsung råde dem til at bære masker for at undgå indenrigsrejser.

Derudover rapporterede SK hynix, at en medarbejder havde kontakthistorie med bekræftede tilfælde af lungebetændelse i Wuhan sidste onsdag (19.), og en anden medarbejder havde symptomer på mistanke om lungebetændelse. SK hynix har hurtigst muligt 800 medarbejdere i karantæne, og SK Hynix understregede, at hændelsen ikke i øjeblikket påvirker virksomhedens drift.

Samsung og SK Hynix er begge internationale halvledergiganter, der indtager en monopolposition i hukommelsesfeltet. Derfor har nogle insidere analyseret, at fra den globale forsyningskædes perspektiv forventes hukommelseschips at opretholde et stigende mønster, men påvirkningen på hele elektronikindustriens kæde kræver yderligere overvågning af spredningen af ​​epidemien.

Fra perspektivet om global forsyning er hukommelsesindustriens karakteristika, at medmindre de globale systemiske risici opstår, vil producenterne ikke skynde sig at reducere produktionen, og kundebeholdningen er stadig utilstrækkelig, selvom downstream-kunder står over for mangel og mangel på dette tidspunkt . Materielle problemer, men vil stadig bevare en vis købekraft; kombineret med det faktum, at de fleste halvlederfabrikker er blevet meget automatiserede, er kravene til arbejdskraft ikke høje. Som et resultat fortsatte DRAM-priserne at stige i første kvartal.

Ifølge TrendForce-statistikker udgør sydkoreanske virksomheder nu 73,3% af den globale hukommelsesmarkedsandel, hvoraf Samsung Electronics har den højeste markedsandel i verden med 43,5% markedsandel. Op til 29,2%.