Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Samsung skærer LCD-produktion og skifter fokus til QD-OLED-skærme

Samsung skærer LCD-produktion og skifter fokus til QD-OLED-skærme

20. august Nyheder Samsung har været en af ​​de førende displayproducenter i ganske lang tid, og dens seneste innovation vil være dens kvanteprik OLED (QD-OLED) panel. Virksomheden har allerede brugt Quantum Dot (QD) -teknologi til sine tv'er, og OLED-paneler er blevet bærebjælken i sin mobile division i mere end et årti. Nu er Samsungs mål at kombinere fordelene ved begge displayteknologier i én displayløsning.

En ny rapport fra Korea Herald sagde, at Samsung er begyndt at begrænse sin LCD-produktionslinje på sin sydkoreanske fabrik, primært på grund af lavere rentabilitet og efterspørgsel. Dette tillader også, at der afsættes flere ressourcer til nye QD-OLED-skærme. Li Dongxun, administrerende direktør for Samsung Display, bekræftede, at virksomheden snart forbereder sig på at lancere sit første QD-OLED-panel, men gav ingen oplysninger om hvornår eller hvilket udstyr der vil debutere.

Quantum dot-skærme er i det væsentlige en hybrid mellem traditionelle LCD- og OLED-skærme. I stedet for at bruge LED-baggrundsbelysning, bruger de en separat oplyst blå LED, der konverterer lys til rødt og grønt og bruger mindre strøm i processen. QD-OLED-paneler bruger blå OLED-pixels og LED-kvantepunkter for større effektivitet og farvenøjagtighed.

Ifølge industrianalytikere planlægger Samsung at investere 10 billioner vandt (8,3 milliarder amerikanske dollars) til QD-OLED-produktion, det første produkt vil være high-end TV.