Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Samsung og SK Hynix så deres NAND -salg faldt med næsten 30% i tredje kvartal

Samsung og SK Hynix så deres NAND -salg faldt med næsten 30% i tredje kvartal



Den 24. november viste en rapport frigivet af Trendforce, at salget af NAND Flash i tredje kvartal af Samsung Electronics og SK Hynix (inklusive dets datterselskaber) faldt på grund af den svækkede efterspørgsel forårsaget af den økonomiske nedtur.

Specifikt faldt salget af Samsung Electronics 28,1% måned på måneden til 4,3 milliarder dollars. Dens markedsandel faldt 1,6 procentpoint måned på måned til 31,4%, men den rangerer stadig først i verden. I samme periode steg markedsandelen for den japanske rustningsmand med 5 procentpoint måned på måneden til 20,6%og rangerede den anden efter SK Hynix. SK Hynix 'salg faldt med 29,8% måned på måned til 2,54 milliarder dollars, og dens markedsandel faldt til 18,5% og rangerede tredje.

Trendforce påpegede, at NAND -flashmarkedet i tredje kvartal stadig ikke kunne modstå virkningen af ​​svag efterspørgsel, og at forsendelser i både forbrugerelektronik og serverfelter var værre end forventet, hvilket resulterede i prisfaldet i NAND -flash i tredje kvartal, der udvides til 18,3%.

Derudover bliver den samlede økonomi fortsat svag, personlige og virksomhedsudgifter bliver konservative, og virksomhedens købsmomentum er derfor stoppet, hvilket får lagertrykket til at sprede sig til den originale fabrik, og det tilhørende salgstryk øges dramatisk.

I henhold til statistikken over Trendforce faldt antallet af leverandørforsendelser i tredje kvartal med 6,7% måned på måneden, og den gennemsnitlige enhedssalgspris fortsatte med at falde. Den samlede indtægt i NAND -flashindustrien var ca. 13,71 milliarder dollars, en måned på månedens fald så højt som