Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Renesas suspension af produktionen kan påvirke Taiwans halvlederindustri

Renesas suspension af produktionen kan påvirke Taiwans halvlederindustri


  Nikkei rapporterede, at den japanske halvlederkæmpende Renesas, som reaktion på Kinas stærke fald i efterspørgslen efter biler, planlægger at suspendere 13 af sine 14 anlæg midlertidigt, og produktionen i 2019 forventes at blive reduceret med mere end 10% i forhold til 2018. Taiwans relaterede forsyning kæder, TSMC, ASE og KYEC, lider.

Renesas er verdens tredjestørste halvleder-halvlederproducent. Ifølge markedsanalyse har Renesas været en vigtig partner for TSMC i lang tid. Det er de ti bedste kunder, og markedet er bekymret. Vil Renesas øge ordrer fra støberier efter at det stopper produktionen? Andelen, hvis den påvirkes af handelskriget mellem USA og Kina, fører til et fald i salget på fastlandet, og frygten for at reducere andelen af ​​taiwanske OEM'er eller forseglede testpartnere; men nogle operatører mener, at hvis udvidelsen af ​​underentreprise, TSMC, ASE og KYEC vil jeg drage fordel af det.

Men fra Renesas blev de mest avancerede 28nm proceskøretøjs mikrocontrollere leveret til TSMC. Chippen er blevet vedtaget af mange verdensberømte auto dele fabrikker og depoter som Denso, og vil blive fuldt ud brugt af TSMC næste år. Produktion, markedets forventninger, virkningen af ​​suspensionen af ​​Renesas produktion på taiwanske planter er kun kortfristet.

Ifølge Nikkei News vil Renesas seks frontfabrikker i Japan lukkes i en måned fra slutningen af ​​april og en måned i august. De tre back-end fabrikker i Japan vil blive lukket i flere uger mellem april og september; fire oversøiske planter i Kina og Malaysia vil også blive lukket i flere uger.

Denne nyhed slæbte Renesas aktiekurs på den 7. for at falde til 15% til 584 yen, det største fald siden maj 2013. Mere end halvdelen af ​​Renesas omsætning kommer fra bilbrancher, og den er stærkt afhængig af bilproducenter som Toyota, Ford og Nissan.

Rapporten påpegede, at lukningen af ​​fabrikken i mere end en måned er meget sjælden i denne industri. Det er indlysende, at virkningen af ​​Kinas økonomiske afmatning har spredt sig fra mange dele som elektroniske dele til metaller. Renesas er kendt for at producere mikrocontrollere til biler, husholdningsapparater og værktøjsmaskiner, men Kinas efterspørgsel efter biler, klimaanlæg, værktøjsmaskiner og andre produkter er faldet langt mere end forventet. Renesas håber at reducere kapaciteten betydeligt for at reducere den fortsatte stigning i chipinventarien og øge produktionseffektiviteten.

Renesas udstedte en pressemeddelelse den 7., der sagde, at medierne for nylig rapporterede, at det var mistanke om, at Renesas midlertidigt ville lukke fabrikken. Disse rapporter var ikke baseret på Renesas 'meddelelse. Renesas overvejer gennemførelsesforanstaltninger for midlertidigt at suspendere produktionen baseret på fremtidig efterspørgsel, herunder at suspendere produktionen af ​​front-end-fabrikken i op til to måneder, og afslutningen af ​​fabriksafslutningen i flere uger. Alle specifikke produktionen suspension beslutninger vil tage hensyn til efterspørgselsudvikling og kunde levering. .

Renesas årlige produktion i 2019 forventes at være mere end 10% lavere end i 2018. Selskabets salg sidste år faldt 3% til 757,3 milliarder yen (6,78 milliarder dollars).