Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Qualcomm afslutter erhvervelsen af ​​de resterende aktier i RF360 Holdings

Qualcomm afslutter erhvervelsen af ​​de resterende aktier i RF360 Holdings

Qualcomm Incorporated annoncerede færdiggørelsen af ​​erhvervelsen af ​​de resterende aktier i RF360 Holdings Singapore Ltd. Dette er en anden vigtig milepæl i dens 5G strategiske layout og ledelse. RF360 Holdings Singapore Ltd. er et joint venture mellem Qualcomm og TDK Corporation (TSE: 6762). foretagende. Joint venture samarbejdede tidligere med Qualcomm Technologies, Inc. om at fremstille RF front-end (RFFE) filtre, hvilket gjorde det muligt for Qualcomm Technologies at tilbyde en komplet 4G / 5G RF front-end løsning. Gennem denne anskaffelse er Qualcomm Technologies i stand til at give kunderne en komplet ende-til-ende-løsning fra modem til antenne - Qualcomm Snapdragon 5G modem og RF-system, inklusive verdens første kommercielle 5G nye luftgrænseflade under 6GHz og millimeterbølge Løsningen integrerer effektforstærkere, filtre, multiplexere, antennetuning, lavt støjforstærkere, afbrydere og konvolutsporing.

Qualcomm Technologies 'anden generation af RF front-end-løsning til sin 5G-portefølje vil yderligere give OEM-kunder mulighed for hurtigt og skaleret design og leverer 5G multimode-terminaler, der er tynde, kraftfulde og effektive. Qualcomm Technologies 'innovationssystemer på systemniveau inden for teknologier som bredbåndskonvolutsporing og adaptiv antenne-tuning kombineres intelligent med modem og RF front-ender for at levere branchens førende 4G / 5G strøm, datahastigheder og netværksdækning. Under hensyntagen til den enorme kompleksitet i det nye spektrum og større båndbredde, der bruges i 5G, vil Qualcomm Technologies avancerede RF front-end-løsninger have en forkant i det fremtidige marked for smartphone-produktdesign.

Cristiano Amon, præsident for Qualcomm Incorporated, sagde: "Målet med vores tidligere joint venture var at forbedre Qualcomm Technologies 'RF-front-end-løsninger, hvilket gjorde det muligt for os at levere en virkelig komplet løsning til det mobile terminals økosystem. Realisering. På nuværende tidspunkt der er mere end 150 5G-terminaldesign, der bruger Qualcomm 5G-løsninger verden over. Næsten alle af dem bruger Qualcomm 5 5G-modemer og RF-systemer. Vi er meget begejstrede for dette. Vores systemniveau-innovation sætter 5G RF-frontend-ydeevne. Benchmarking. I glæder mig meget over at byde medarbejderne i joint venture-selskabet velkommen til formelt at blive medlem af Qualcomm, de er blevet en vigtig del af Qualcomm Technologies RF-front-end team For at fremskynde 5G-samtrafikverdenen fortsætter vi med at opfinde gennembrud grundlæggende teknologi , Jeg ser frem til holdet fejrede flere innovationer. Derudover vil jeg gerne udtrykke min taknemmelighed til vores langsigtede partner TDK, og vi ser frem til at fortsætte med at samarbejde i fremtiden for at bringe de førende produkter fra begge parter på markedet. "