Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > NXP låser det fulde potentiale af køretøjsdata op med S32G-køretøjets netværksprocessor

NXP låser det fulde potentiale af køretøjsdata op med S32G-køretøjets netværksprocessor

Understøtter de nyeste serviceorienterede gateways og muliggør hurtig trådløs implementering (OTA) nye funktioner og avanceret kant-til-sky-analyse

Forpligtet til at levere 10 gange computerkraften og netværkets ydeevne med ASIL D funktionel sikkerhed, der understøtter autonome kørselsapplikationer

Fremskynd overgangen til en forenklet domæne controller-baseret køretøjsarkitektur for at give kunderne referencesystemløsninger


Las Vegas, USA-9. januar, 2020-NXP Semiconductors N.V. (NASDAQ: NXPI) annoncerede lanceringen af ​​en ny S32G-køretøjsnetværksprocessor. Denne processor markerer et vigtigt vendepunkt i designet og implementeringen af ​​køretøjets arkitektur. Som det nyeste produkt i NXP S32-processorfamilien kan S32G-processoren hjælpe bilindustrien med at skifte til højtydende, domæne-baserede køretøjsarkitekturer, reducere softwarekompleksiteten og øge kryptering og funktionel sikkerhed. På nuværende tidspunkt er denne S32G blevet vedtaget af store globale OEM'er og spiller en vigtig rolle i serviceorienterede gateways, hvilket hjælper OEM'er med at omdanne fra bilproducenter til køretøjsdata-drevne tjenesteudbydere og derved udvide forretningsmulighederne.

I den nye datadrevne køretøjsforretning i fremtiden skal tilsluttede biler forbedre computerens ydelse og kommunikationssikkerhed markant. S32G-processoren styrer transmissionen af ​​køretøjsdata sikkert og beskytter kritiske applikationer mod ondsindet udnyttelse, hvorved bilnetværkssikkerheden hæves til et helt nyt niveau. S32G er første gang i verden, der integrerer en traditionel MCU og en højtydende MPU med ASIL D-funktionel sikkerhed på en enkelt chip og integrerer samtidig en netværkskommunikationsaccelerator. Sammenlignet med den forrige chip med én funktion er ydelsen forbedret markant.

Når køretøjer fortsætter med at udvikle sig mod forbindelse, automatisering og elektrificering, vil et stort antal databaserede tjenester dukke op. Understøttet af NXPs stærke sikre og pålidelige behandlingsteknologi er OEM'er begyndt at undersøge nye forretningsmodeller såsom køretøjsbrugsbaseret forsikring, køretøjsundersøgelse og flådestyringstjenester.

Derudover er S32G ikke kun en netværksprocessor. Den unikke kombination af funktioner gør det muligt at understøtte de nyeste ADAS-applikationer og giver sikre og pålidelige kommunikationsfunktioner, hvilket markant forbedrer den samlede integration af køretøjsnetværket. "Vi mener, at den unikke kombination af netværkskommunikation, computeregenskaber og funktionel sikkerhed af S32G-processor er en perfekt pasform til vores næste generation af ADAS-domænekontroller," sagde Bernhard Augustin, Audis autonome drivende ECU-udviklingsdirektør.

Om NXP S32-processor-serien

NXP S32-arkitekturen løser udfordringerne ved fremtidig biludvikling gennem en række arkitektoniske innovationer designet til at gøre det muligt for bilproducenter at bringe rige køretøjsoplevelser og autonome køreegenskaber hurtigere på markedet.

NXP S32-processorfamilien leverer en samlet arkitektur, der inkluderer højtydende MCU'er og MPU'er samt applikationsspecifikke acceleratorer og grænseflader og giver det samme softwaremiljø på tværs af applikationsplatforme. I dette softwareudviklingsmiljø kan udviklere dele dyre F & U-bestræbelser for at reagere hurtigere på skiftende køretøjsarkitekturer og krævende tid til markedskrav. Denne applikationsplatform kan levere kvalitet og pålidelighed i bilindustrien samt ASIL D funktionel sikkerhedsydelse i flere anvendelsesområder i hele køretøjet.

S32G-processorens nøglefunktioner

Computing-ydelse - S32G-processoren leverer både ASIL D-niveau MCU'er og MPU'er, såvel som hardwareacceleratorer til netværkskommunikation, som kan reducere byrden på processoren og give deterministisk for det komplekse realtidsmiljø, hvor den nye generation af OEM køretøjer er placeret Netværkets ydeevne for at levere værditilvækst tjenester.

Kryptografisk sikkerhed - Som alle andre S32-platformprocessorer integrerer S32G en højtydende hardwaresikkerhedsaccelerator og en offentlig nøgleinfrastruktur (PKI) understøttet af en hardwaresikkerhedsmotor (HSE). En firewall HMS er en rod af tillid, der understøtter sikker opstart, leverer systemsikkerhedstjenester og beskytter mod bypass-angreb.

Funktionel sikkerhed - NXP S32G-processoren leverer komplet ASIL D-funktionalitet, inklusive låsetrinnet Arm® Cortex®-M7-mikrostyringskerne og låsetrinnets arm Cortex-A53 højtydende kernegruppe, der gør det muligt for automobilsikkerhedsprocessorer at opnå mere høj- niveau computerkraft og support til avancerede operativsystemer og større hukommelse.

S32G-systemløsning

NXP har introduceret den multi-gigabit sikre bil Ethernet-switch SJA1110, som er optimeret til integration med S32G-processorer. Den nye Ethernet-switch overholder de nyeste TSN-standarder og giver en integreret 100BASE-T1 PHY, hardware-niveau sikkerhedsfunktioner og multi-gigabit-grænseflader. NXP kombinerer S32G-processor, SJA1110-switch og VR5510 strømstyringsenhed for at løse de største udfordringer for køretøjsnetværk i dag, herunder skalerbarhed, sikkerhed og design af højhastighedstrafik.

S32G lancering og support

S32G-serien indeholder fire enheder, og S32G274A er det første produkt, der lanceres, og der tilbydes prøver til større kunder i dag. NXPs support og et stærkt partnerøkosystem leverer omfattende kort-, software, værktøjer og systemstøtte for at fremskynde kundernes designprocesser. For mere information, se webstedets indhold.

Om NXP Semiconductors

NXP Semiconductors (Nasdaq: NXPI) er forpligtet til at beskytte folks smartere, sikrere og mere komfortable liv gennem avancerede sikkerhedsforbindelsesløsninger. Som verdens førende førende inden for sikre forbindelsesløsninger til integrerede applikationer fortsætter NXP med at drive innovation på markederne for sikker tilsluttet bil, industri og IoT, mobilenheder og kommunikationsinfrastruktur. NXP har mere end 60 års professionel teknologi og erfaring, har forretningskontorer i mere end 30 lande verden over, beskæftiger 30.000 mennesker og har en årlig driftsindtægt på USD 9,41 milliarder i 2018.