Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Micron CEO: Forholdet til Huawei har været meget godt!

Micron CEO: Forholdet til Huawei har været meget godt!

Ifølge Reuters fortalte torsdag Micron-administrerende direktør Sanjay Mehrotra CNN-reportere ved Beijing Bloomberg New Economic Forum, at forholdet til den kinesiske teknologigigant Huawei "har været meget godt."

Det er værd at bemærke, at næsten halvdelen af ​​Microns indtægter kommer fra det kinesiske marked. Micron CEO Sanjay Merotra indrømmede den 26. september indtægtskonferenceopkald, at hvis listen over enheder, der er rettet mod Huawei, fortsætter med at eksistere, og Micron ikke er i stand til at få en licens, kan nedgangen i salget i de næste par kvartaler være endnu mere alvorligt.

CNN rapporterede også, at Microns ledere sagde, at virksomheden under de amerikanske sanktioner mod Kina står over for alvorlige vanskeligheder på grund af tabet af Huaweis største kunde.

Så tidligt som Sanjay Mehrotra sagde, har Micron ansøgt om tilladelse fra handelsministeriet til at øge forsendelserne til Huawei. Det vides imidlertid ikke, om Micron er licenseret!