Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Intel sigter mod at bruge 100% vedvarende energi inden 2030

Intel sigter mod at bruge 100% vedvarende energi inden 2030

Intel annoncerede i dag sine miljømål for 2030 og lovede at reducere drivhusgasemissioner og affald. Virksomhedens mål er, at virksomhedens globale elforbrug i slutningen af ​​2030 alt afhænger af vedvarende energi og eliminerer affald sendt til deponeringsanlæg. Virksomheden annoncerede også, at det har opfyldt mange af de mål, det satte sig for 2020.

Nu har det genanvendt mere end 90% af affaldet og sender næppe noget skadeligt affald til deponeringsanlægget. Siden 2010 er virksomhedens emissioner af drivhusgasser faldet med ca. 30%, skønt siden 2016 med væksten i erhvervslivet er de årlige emissioner steget til en vis grad. Når det kommer til vand, reduceres forbruget med 38%. I det sidste årti har det sparet 44 milliarder gallons vand. Siden 2010 er drivhusgasemissionerne, der pumpes af Intel, faldet med ca. 30%. Mange teknologigiganter som Intel har opstillet omfattende miljømål, fordi forskere advarer om, at hvis drivhusgasemissionerne ikke kan være tæt på nul i 2050, kommer katastrofale klimaændringer. Dell planlægger at halvere sine drivhusgasemissioner fra drift og elektricitetsforbrug i 2030. Microsoft satte et ambitiøst mål i januar om at reducere kuldioxidemissionerne i 2030. Virksomheden begyndte at eliminere kulstofaftryk ved at reducere det meste af planetens opvarmningsforurening i 2012 og derefter modregnes eller opsamles de resterende forurenende stoffer. På spørgsmålet, om Intel overvejer at gøre noget, der svarer til at nå kulstof, sagde Intel, at det er mere fokuseret på at reducere de samlede emissioner snarere end at stole på modregninger.

Intel planlægger at trække yderligere 10% af kuldioxid, der kommer fra fabrikken, og dette kuldioxid genereres af dets elektricitet. Sidste år var disse emissioner 2,79 millioner ton kuldioxid, hvilket er mindre end den kuldioxid, som et kulkraftværk muligvis udsender om et år. Det har købt nok vedvarende energi til at imødekomme mere end 70% af sit globale elbehov, inklusive elektricitet til alle sine aktiviteter i USA og Europa.