Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Intel Capital investerer $ 132 millioner i 11 forstyrrende teknologistarter

Intel Capital investerer $ 132 millioner i 11 forstyrrende teknologistarter

Intel Capital, Intels globale investeringsagentur, annoncerede for nylig, at det har investeret i 11 teknologistarter med en samlet investering på $ 132 millioner. Disse virksomheder har bragt banebrydende innovationer på markedet inden for områder som kunstig intelligens, autonom kørecomputering og chipdesign.

De investerede virksomheder inkluderer Anodot, AsteraLabs, Axonne, Hypersonix, Jiangfeng Bio (KFBIO), Lilt, MemVerge, ProPlus Electronics, Retrace, Spectrum Materials og XsightLabs.

"Intel Capital er forpligtet til at opdage og investere i forstyrrende startups, der aktivt forbedrer vores arbejde og livsstil. Hvert af vores nylige investeringsprojekter udvider grænser inden for områder som kunstig intelligens, dataanalyse, autonome systemer og halvlederinnovation. Intel Capital er tilfreds at samarbejde med disse virksomheder for at arbejde sammen for at imødekomme de udfordringer, verden står overfor i dag, og i fællesskab fremme bæredygtig langsigtet vækst. "-WendellBrooks (Senior Vice President for Intel Corporation og President for Intel Capital)