Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > GlobalFoundries New York State fab Fab 8 vil blive underlagt eksportkontrol

GlobalFoundries New York State fab Fab 8 vil blive underlagt eksportkontrol

Som en af ​​verdens øverste wafer-støberier, det er AMD's produktionsvirksomhed det år, annoncerede GlobalFoundries officielt, at de planlægger at implementere eksportsikkerhedskontrol af sin mest avancerede wafer-fabrik Fab 8 i Malta, New York. GlobalFoundries sagde, at Fab 8-fabrikken samtidig vil implementere De Forenede Staters internationale våbenhandelsreguleringer (ITAR) og eksportstyringsreguleringer (EAR), og det vil også blive den mest avancerede skive, der opfylder ITAR-regler i USA. plante.

GlobalFoundries sagde, at dette skridt vil styrke samarbejdet med det amerikanske forsvarsministerium og den amerikanske forsvarsindustri, yderligere konsolidere den amerikanske nationale sikkerhed, bedre betjene den amerikanske regering og de teknologier, den har brug for i de kommende årtier.

Ovenstående foranstaltninger træder i kraft senere på året for at sikre fortrolighed og integritet af amerikanske forsvarsrelaterede applikationer, udstyr og dele, der er produceret på Fab 8-anlægget.

Hidtil har GF (GlobalFoundries) investeret mere end 13 milliarder dollars i Fab 8-anlægget, som også er dets mest avancerede fab med mere end 3.000 ansatte. En af dens virksomheder er at arbejde sammen med det amerikanske forsvarsdepartement for at undersøge næste generations teknologier.

GlobalFoundries ejer også en Fab 10 i East Fishkill, New York, en Fab 9 i Burlington, Vermont og en Fab 1 i Dresden, Tyskland.