Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Tyske detaildata: Salget af AMD CPU-salg i juli fordoblet

Tyske detaildata: Salget af AMD CPU-salg i juli fordoblet

Mindfactory.de er en af ​​de mest populære pc-hardwareforhandlere i Tyskland. Selvom dens CPU-salgsstatus ikke afspejler det globale salg af AMD / Intel-produkter, kan det også afspejle visse markedstendenser.

For nylig blev RYZEN3000-processoren i henhold til de nyeste data fra Mindfactory et af Mindfactorys bedst sælgende produkter efter den officielle lancering den 7. juli. Den fordoblet sit salg og salg i juni.

Selvom AMD CPU har overgået Intel i Mindfactory i lang tid, er salget af AMD og Intel faktisk ikke meget forskelligt på grund af den lavere gennemsnitspris.

Men da RYZEN3000-processoren gik på markedet, blev denne balance brudt. Først tegnede AMD-salget sig for 79% af det samlede CPU-salg i juli (RYZEN3000 tegnede sig for mere end halvdelen af ​​dem). Med hensyn til salg nåede AMD også modstanderens tre. Mere end dobbelt.

Med andre ord omsatte AMD både salg og salg med den fremragende ydelse af RYZEN3000.

Takket være dette er Mindfactorys CPU-salg og -salg siden juli steget markant.