Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > DRAM eksponeret i anden halvdel af markedet

DRAM eksponeret i anden halvdel af markedet

Efter Samsung og Micron besluttede Sydkoreas hukommelseskæmpende SK Hynix også at bremse tempoet på fastlands Wuxi DRAM nye anlæg for at indstille en produktionskapacitet på op til 180.000 stykker om måneden, hvilket vil medvirke til at eliminere markedets overforbrug af kortfristet forsyning og lad DRAM-prisen falde. .

Den juridiske person påpegede, at Samsung, Hynix og Micron er de tre største DRAM-producenter i verden med en samlet markedsandel på over 95%. De tre virksomheder har bremset deres produktion og hjulpet markedsforsyningen at blive kontrolleret. Markedsforholdene i andet halvår forventes at komme ind i en positiv cyklus. Det er gavnligt for Taiwan Instruments som Sydasien Branch.

Hukommelsesindustrien sagde, at de tre store hukommelsesfabrikker har bremset stigningen i DRAM-produktionen. Det ser ud til, at usikkerhederne i handelskriget mellem kinesisk og amerikansk handel også er steget, hvilket har svækket den efterfølgende købekraft. De tre DRAM-producenter har øget deres opgørelse samtidig. Jeg er bange for, at kortsigtet forsyning vil være for svært at forstå, og prisen kan ikke stoppe med at falde.

Ifølge branchens analytikere har DRAM-forretningen hos de tre største producenter stadig overskud, og det er også den vigtigste kilde til overskud for hvert firma. Hvis produktionskapaciteten ikke er strengt kontrolleret, vil det føre til et løbende fald i overskuddet. De tre store fabrikker har successivt fyldt tempoet i ekspansion. Det vigtigste er at gøre markedsforsyningen moderat og drive markedsforholdene til at udvikle sig i den positive retning for at opretholde en stabil profit situation for egen virksomheds DRAM-forretning.

Ifølge den koreanske medieinvestor planlagde SK Hynix oprindeligt at bruge 950 mia. Vand (ca. 800 mio. USD) ved siden af ​​Wuxi C2-fabrikken i fastlandet Kina til at bygge en C2F-fabrik til fremstilling af DRAM, den nye fabrik blev færdiggjort i april dette år, oprindeligt planlagt til den tredje Sæsonen er fuldt masseproduceret på 10 nm, med en månedlig kapacitet på 180.000 stykker.

Ifølge kilder betragtede SK hynix den kinesiske og amerikanske handelskrig, hvilket førte til faldet i efterspørgslen efter smartphones, servere og pc'er, der ramte efterspørgslen efter DRAM og besluttede at forsinke lanceringen af ​​ny kapacitet. Næsten 40% af SK hynix indtægter sidste år kom fra Kina, hvor Huawei tegnede sig for 12%.

Industris insidere påpegede, at Samsung og Micron siden første kvartal i år har mærket presset på stigende DRAM-lagerniveauer. Samsung lancerede også en priskrig i første kvartal og genvandt meget markedsandel. Micron konfronterede presset på kontoen i kvartalet og fulgte op med prisnedskæringer. Varebeholdninger har øget DRAM-faldet i første halvår.

Industrien sagde, at efter DRAM-prisen oplevet en voldsom nedtrap, har den oplevet en stigning i efterspørgslen i den nærmeste fremtid. Først og fremmest er det nordamerikanske servermarked, der har stagneret i efterspørgslen, i de seneste par måneder genoprettet. Hvad angår forbrugerelektronik og computerprodukter, har systemet også begyndt at udvide efterspørgslen efter lagre på grund af manglen på Intel-CPU'er i andet halvår.

Store hukommelsesproducenter og modulproducenter er stadig optimistiske over den langsigtede udvikling af DRAM og storage flash memory (NANDFlash), primært på grund af indgangen til 5G og artificial intelligence (AI) æra, uanset cloud server og edge green computing, har brug for hukommelse som højhastighedstog og lagerkomponenter. På nuværende tidspunkt er de to store erindringer faldet på grund af den kortsigtede efterspørgsel, men den fremtidige ansøgningsbehov vil fortsat blomstre på forskellige områder. De to store minder er blevet nøglekomponenter af halvledere, og den langsigtede udvikling forventes.