Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Arm CEO: Nvidias overtagelse vil ikke ændre Arms investering i det kinesiske marked

Arm CEO: Nvidias overtagelse vil ikke ændre Arms investering i det kinesiske marked

Nvidia annoncerede officielt i dag, at de vil erhverve Arm fra SoftBank for $ 40 mia.

I henhold til aftalen betaler Nvidia Softbanks NVIDIA-aktier til 21,5 mia. USD og 12 mia. USD kontant, inklusive 2 mia. USD, der blev betalt straks efter underskrivelsen af ​​kontrakten.

Med hensyn til denne overtagelse sagde Nvidias administrerende direktør Huang Renxun, at erhvervelsen af ​​Arm er den eneste mulighed i livet, der vil tage meget energi og tid, men han er sikker på at reagere på lovgivningsmæssige udfordringer.

Arm CEO Simon Seggs sagde, at overtagelsen af ​​Nvidia ikke vil ændre Arms investering i det kinesiske marked. Kinesiske joint ventures er meget vigtige for Arm.

Det rapporteres, at transaktionen stadig skal godkendes af Kina, USA, Den Europæiske Union og Det Forenede Kongerige, og det forventes, at godkendelse fra lovgivningen kan tage op til 18 måneder.

Derudover sagde Simon Seggs tidligere, at de fleste af vores produkter ikke er underlagt amerikansk eksportkontrol, og dette vil ikke ændre sig med ændringen af ​​det amerikanske moderselskab.