Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Apple understøtter Luxshare og symboliserer, at forsyningskæden er ved at begynde at splitte

Apple understøtter Luxshare og symboliserer, at forsyningskæden er ved at begynde at splitte

Financial Times of London (FT) rapporterede, at efterhånden som den kinesisk-amerikanske dødvande fortsætter med at forværres, og USA forsøger at afbryde forholdet mellem landvirksomheder og den globale teknologisektor, kan Apples støtte til Lixun på fastlandet betyde, at Apple ønsker at opdele iPhone-forsyningskæden. Rapporten og citerende analytikere påpegede, at der efterhånden kan ses to forsyningskædesystemer, det ene for det kinesiske fastland og det andet for andre regioner.

Det kinesiske fastland, der ledes af Wang Laichun, annoncerede Luxshare i juli, at det ville overtage to fastlands-datterselskaber af Wistron for 3,3 mia. RMB, herunder et Apple-montagefabrik, hvilket gør iPhone-samling i hænderne på fastlandsvirksomhederne for første gang. .

Idet den kinesisk-amerikanske konflikt fortsætter med at stige, og den amerikanske regering forsøger at afbryde forholdet mellem landbaserede virksomheder og den globale teknologisektor, kan det symbolisere, at Apple er ved at begynde at dele forsyningskæden. China Merchants Bank-analytiker Alex Ng sagde: "I denne handel og teknologikrig er dette et naturligt skridt for Apple. Vi vil i sidste ende se et system for Kina og et andet for regioner uden for Kina."

Direktører og analytikere af Taiwans industri inden for elektronikproduktionstjenester (EMS) har sagt, at det at tillade Luxshare at tage en systematisk rolle i Apples produktion er en god risikostyringsstrategi for Apple. De sagde, at siden afslutningen af ​​den kinesisk-amerikanske konflikt er usynlig, er det kinesiske fastland mindre tilbøjeligt til at gengælde sig mod amerikanske virksomheder, der opfordrer fastlandsvirksomheder til at producere, fordi dette vil skade dens egen økonomi.

Credit Suisse-analytiker Kyna Wong sagde: "Drivkraften bag stigningen af ​​EMS-støberier i det kinesiske fastland er, at brandfabrikker arbejder hårdt for at lokalisere en del af forsyningskæden."

Industrieksperter sagde, at Apple vil give Hon Hai, Pegatron og Wistron mulighed for at udvide produktionskapaciteten uden for det kinesiske fastland til at betjene USA og andre vestlige markeder og samtidig hjælpe Luxshare med at blive det øverste iPhone-monteringsanlæg i det kinesiske fastland. Ovenstående tre EMS-støberier i Taiwan har mestret iPhone-produktion indtil videre.

Luxshare er utvivlsomt i stand til denne opgave. Virksomheden har fanget en vigtig del af Apples forsyningskæde i de sidste par år. Selvom Luxshares omsætning i 2019 kun er 5% af Hon Hai's, har Luxshares markedsværdi overgået Hon Hai tidligere på året.

Brancheeksperter siger, at Apple CEO Cook altid har været nøglen til Luxshares hurtige stigning. Den tidligere kendte udenlandske analytiker Yang Yingchao sagde: "Cook støtter Luxshare på kritiske øjeblikke og er afhængig af Hon Hai for at pleje dem."

Yang Yingchao påpegede, at Cook tidligere havde fungeret som indkøbschef og spillet en nøglerolle i oprettelsen af ​​Apples forsyningskæde gennem støberier. "Som indkøbschef ønsker Cook mere end en leverandør."