Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Apple ansætter ARM chip designere for at reducere Macs afhængighed af Intel

Apple ansætter ARM chip designere for at reducere Macs afhængighed af Intel

Ifølge udenlandske medier rapporterede Apple ARM's nøglechipdesignere for at opnå overgangen af ​​Mac-enheder fra Intel til Apple chips, hvilket reducerede afhængigheden af ​​Intel chips. Rapporten sagde, at Apple vil begynde overgangen til ARM-processorer i 2020, og Apple-analytikeren mingchikuo foreslog også en lignende overgangsplan.

Da Apple fortsætter med at arbejde hårdt på sin egen ARM-processor på Mac, har firmaet ansat en nøgledesigner fra ARM. I maj i år hyrede Apple Mike Filippo til sin Texas-baserede chip arkitektur team, som er blevet bekræftet af ARM.

Ifølge MikeFilippo's LinkedIn har han arbejdet på ARM i 10 år som chef for CPU-arkitekt og chefssystemarkitekt. Før han kom til ARM, arbejdede Filippo på AMD og Intel. Ifølge sin LinkedIn-profil blev han medlem af Apple i maj.

AnshelSag opdagede først medarbejderen på Twitter, selvom Filippos LinkedIn-profil viser, at han stadig er i ARM, men chipmakeren bekræftede i en erklæring til Bloomberg, at han har forladt ARM. I den forbindelse har Apple ikke kommenteret.

En talsmand for det britiske ARM-selskab sagde: "MikeFilippo er et langsigtet og værdifuldt medlem af ARM-samfundet." "Vi takker ham for alle hans bestræbelser og ønsker ham god præstation i hans næste skridt."

Det er rapporteret, at MikeFilippo trådte tilbage fra ARMs ledende halvleder ingeniør tidligere i år og gik til Apple. Gerard Williams III forlod virksomheden ni år efter at have fungeret som senior direktør for Apples platformsarkitektur. Han ledede mange af A-seriens processorer, som Apple brugte på iPhone og iPad. .

I fremtiden vil MikeFilippo kunne tage nogle af de ansvar, som Williams har forladt, og bringe sin ARM-viden til Apples egne A-serier.

Apple migrerer sin Mac-linje til ARM-processorer for at reducere sin afhængighed af Intel. Ifølge rapporter har Apples tilpassede A-serier chips til iPhone og iPad vist sig at være meget kraftfulde.

For Apple er den mest meningsfulde tilgang at starte en Mac med en brugerdefineret ARM-chip for første gang i en 12-tommers MacBook, og det vil tage et stykke tid at se.