Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Apple- og Qualcomm-afstemning, samarbejde eller udvidelse til at genkende fingeravtrykksgenkendelse

Apple- og Qualcomm-afstemning, samarbejde eller udvidelse til at genkende fingeravtrykksgenkendelse

  Apple og Qualcomm-patenteret blev afsluttet for nylig, hånd i hånd for at udforme 5G-markedet, branchen spredte efter de to stærke isbrydning, samarbejdet yderligere udvidet til identifikationsfeltet til fingeraftryk, vil Apple introducere Qualcomms eksklusive ultralyds screen-fingerprint genkendelse løsning , og GIS-KY er ansvarlig for at levere relaterede moduler.

Som svar på markedets rygter kommenterer GIS ikke, idet det understreges, at hvis kunderne har efterspørgsel, vil de sende efter deres behov. Ifølge industrianalyse, efter indførelsen af ​​OLED-paneler af Apples avancerede iPhone, vil Taiwans berøringsoperatører ikke længere kunne få high-end iPhone relaterede ordrer. Hvis Apple importerer Qualcomms eksklusive ultra-lyd-screen-fingeraftryksgenkendelsesløsning i fremtiden, betyder det, at GIS vil understrege high-end iPhone-ordrer.

Det er rapporteret, at Apple tidligere ikke har kunnet udføre yderligere samarbejde med Qualcomm-tvister. Nu vil de to store formelle afstemninger lancere en række samarbejder. Ud over 5G-feltet kommunikerer Apple med Qualcomm om fingeravtrykgenkendelse under ultralydsskærmen. Tilstrækkelig introduktion til den næste generation af iPhone, for at tilføje nye salgspunkter.


Industrien påpegede, at Qualcomms ultralyds fingerprint-identifikationsløsning primært er ansvarlig for at levere relaterede moduler af GIS. De to sider har i mange år samarbejdet om ultralyds fingeraftryksgenkendelsesteknologi. I år, under introduktionen af ​​Samsungs flagskibsmodel S10, er resultaterne endelig blomstrende. Det næste skridt er meget Det kan være, at sværdet refererer til Apple-ordren.

Industrien mener, at 4G-chip i den tidligere Qualcomm i processoren ikke er ugunstig, men fordi Apple udvikler sin egen processor, plus 5G æra er ved at starte, hvis Qualcomm vil spise æblefedt, ud over at angribe Apple 5G mobile telefon business, ultralyd fingeraftryk Identifikation er klart et af de bedste våben.

Underkrydsningsfingerprintgenkendelse skjuler berøringsmodulet under displaypanelet og giver brugeren mulighed for at udføre fingeraftryksgenkendelse i et område på displaypanelet gennem en algoritme. Denne teknologi gør det muligt for smartphone-mærkefabrikken at opnå en ægte "omfattende" Mobiltelefonen "Screen" kan også have et mere fleksibelt produktdesignrum.

Fingeraftrykgenkendelse under skærmen er opdelt i to typer: optisk og ultralyd. Den førstnævnte har lavere tekniske vanskeligheder og lavere omkostninger, men er mere modtagelige for interferens, hvilket resulterer i højere fejlfrekvensgenkendelse. Bruges i øjeblikket til low-end og mid-range smartphones; Vanskeligheder og omkostninger, effektiviteten af ​​fingeraftryksgenkendelse er god, der hovedsagelig anvendes i high-end smartphones, såsom Samsungs S10.

Ifølge branchens analytikere, med Samsungs succesfulde fremme af fingeraftryksgenkendelse under skærmen, bliver flere og flere smarte telefoner indført i denne teknologi. Efter Apple og Qualcomm forsoning vil fingerprint anerkendelse i fremtiden blive en af ​​de nye applikationsløsninger. Det bliver en ny mulighed.