Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > 1 milliard dollars! Apple afslutter erhvervelsen af ​​Intels smartphone-modemforretning

1 milliard dollars! Apple afslutter erhvervelsen af ​​Intels smartphone-modemforretning

Efter at Apple i juli i år annoncerede, at det havde erhvervet Intels smartphone-modemvirksomhed for omkring $ 1 milliard, annoncerede Intel i dag, at det har afsluttet salget af sin smartphone-modem-forretning til Apple.

"Aftalen giver os mulighed for at fokusere på at udvikle teknologier til 5G-netværk, samtidig med at vi bevarer de vigtigste intellektuelle ejendoms- og modemteknologier, som vores team har oprettet," sagde Intel CEO Bob Swan i en juli-meddelelse. Vi har altid respekteret Apple i lang tid, og vi er sikre på, at Apple kan give et passende miljø til dette talentfulde team og de vigtige aktiver, der konstant udvikler sig. Vi ser frem til fuldt ud at investere i 5G for at bringe det tættest på behovene i vores globale kundegrundlag, herunder netværksoperationer Leverandører, producenter af telekommunikationsudstyr og leverandører af cloud-tjenester. "

Ifølge erklæringen vil 2.200 Intel-medarbejdere tilslutte sig Apple. Apple betalte 1 milliard dollars for Intel-medarbejdere, intellektuel ejendom og andet udstyr. Transaktionen forventes at afslutte i fjerde kvartal.

Johny Srouji, Apples senior vicepræsident for hardwareteknologi, sagde: "Vi har samarbejdet med Intel i mange år og ved, at teamet er lige så lidenskabeligt som Apple med at designe teknologier, der giver brugerne den bedste oplevelse i verden. Med så mange fremragende ingeniører, der slutter sig til vores voksende celleteknologiteam, Apple er glad for, at de vil trives i det kreative og dynamiske miljø, der leveres af Apple, kombineret med vores store antal erhvervelser af innovativ IP, vil hjælpe med at fremskynde Vi udvikler fremtidige produkter og tager Apple et skridt videre. "

I øjeblikket er Apple afhængig af Qualcomm for at levere 4G LTE- og 5G-modemer til iPhone. Med denne overtagelse planlægger Apple at udvikle sit eget iPhone-smartphone-modem i 2021.