Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Xilinx: Vi vil arbejde hårdt på at ansøge om en licens til at levere Huawei

Xilinx: Vi vil arbejde hårdt på at ansøge om en licens til at levere Huawei

Fra 14. til 15. september blev Deutsche Bank 2020 Virtual Technology Conference (Deutsche Bank 2020 Virtual Technology Conference) afholdt i 2020 i form af en online video. Xilinx CFO Brice Hill blev inviteret til at deltage.

Mødets vært, Deutsche Bank Security Analyst Ross Seymore spurgte: Efter 14. september vil de amerikanske sanktioner mod Huaweis chipforsyning træde i kraft. Hvordan vil Xilinx reagere på denne situation og få det amerikanske handelsministeriums forbud Forbliver licensen optimistisk?

Brice Hill svarede: Før Huawei blev optaget på listen over enheder, var Huawei en stor kunde hos Xilinx. Men da Huawei blev optaget på enhedslisten af ​​handelsministeriet, er det blevet en lille kunde hos Xilinx. Transaktionsvolumen reduceres til kun et par millioner dollars pr. Kvartal. Men alligevel kan Xilinx stadig give Huawei nogle produkter, der ikke kræver licens.

Efter den 14. september skal næsten alle forsyninger dog ansøge om en licens, og transaktionsvolumenet vil muligvis blive nul.

Vi forsøger at løse dette problem i samråd med den amerikanske regering. Siden begyndelsen af ​​dette år har vi opretholdt et godt forhold til offentlige afdelinger. Vi vil nøje undersøge forskellige regler og forskrifter for at se, om vi kan få en leveringslicens.

Men vi skal planlægge på lang sigt. Når vi ikke opnår påbud fra handelsministeriet, finder Huawei og nogle andre kunder i Kina alternative forsyningskilder. Vi vil fortsætte med at udvide vores kundesortiment, når vores kunder lider af forskellige problemer. Når der sker en ændring, er der altid forskellige problemer. Under alle omstændigheder vil vi fortsætte med at arbejde hårdt for at ansøge om tilladelse.