Hjem > Nyheder > Verdens avancerede omsætningsvækst i tredje kvartal på 3%, konservative udsigter for fjerde kvartal

Verdens avancerede omsætningsvækst i tredje kvartal på 3%, konservative udsigter for fjerde kvartal

Ifølge Central News Agency, i dag (31), verdens avancerede finanskonference, blev indtjeningsrapporten for tredje kvartal annonceret på mødet. Den økonomiske rapport viser, at verdens avancerede operationer i tredje kvartal var stabile med en omsætning på cirka 7,277 milliarder taiwanske dollars (det samme nedenfor), en stigning på 3% i 2. kvartal, og resultatet var i overensstemmelse med forventningerne.

I henhold til den økonomiske rapport, der drager fordel af væksten i power management-chip-ydeevne, steg ydeevne for små paneldrivere med 65%, hvilket letter effekten af ​​faldet i ydeevnen for store paneldriver-IC'er. Verdens avancerede nettoresultat efter skat var 1.496 milliarder renminbi, en svag stigning fra andet kvartal. %.

For fjerde kvartal sagde bestyrelsesformanden, at virksomheden på grund af det høje lagerniveau i forsyningskæden betragtede fjerde kvartal konservativt og vurderede, at omsætningen i fjerde kvartal varierede fra 6,8 til 7,2 milliarder yuan sammenlignet med det tredje kvarter. Det vil svinge mellem 1% og 5%.

Bestyrelsesformanden nævnte, at vækstmomentet i andet halvår hovedsageligt er baseret på strømstyringschips. Det anslås, at den dobbeltcifrede procentdel vil stige år for år. Driver-IC'erne i store og små størrelser vil være svagere på grund af kundens fordøjede lager og virksomhedens kapacitetsjustering.