Hjem > Nyheder > Vivo TWS Earphone er ved at debutere: den første Qualcomm-flagskibets trådløse chip

Vivo TWS Earphone er ved at debutere: den første Qualcomm-flagskibets trådløse chip

Om aftenen den 4. september frigives det vivo trådløse headset TWSEarphone den 16. september. Qualcomm-officielle Weibo afslørede, at vivoTWSEarphone er verdens første trådløse chip fra Qualcomm-navnet.

Desværre er detaljerne om vivoTWSEarphone stadig ukendt.

Tidligere sagde vivo, at vivoTWSEarphone sigter mod at forbedre den ultimative oplevelse af brugere i 5G-æraen, fremskynde promoveringen af ​​brandstrategi og hjælpe vivo med at opbygge et fuldt tilsluttet, fuldt scenarie, fuldt interaktivt, intelligent servicesøkosystem.

Det er værd at bemærke, at vivo også frigiver sit årlige flagskib NEX35G den 16. september. Dette er verdens første flagskib af vandfaldskærmen. Dets største funktion er den vandfaldslignende visuelle effekt på begge sider af den buede skærm.

Kernekonfiguration, vivoNEX35G udstyret med Qualcomm Xiaolong 855Plus flagskibsplatform, med op til 12 GB hukommelse, bageste 64 millioner AI tre-skud, batterikapacitet på 4500mAh, understøtter 44W ultrahurtig flashopladning.

Det er værd at bemærke, at vivoNEX35G bevarer et 3,5 mm hovedtelefonstik. I den aktuelle tilstand af flagskibets mobiltelefon for at annullere 3,5 mm hovedtelefonstik, er designet af vivoNEX35G meget værdifuldt.