Hjem > Nyheder > USA planlægger at afsætte 1 milliard dollars til at hjælpe luftfartsselskaber med at udrydde Huawei-udstyr

USA planlægger at afsætte 1 milliard dollars til at hjælpe luftfartsselskaber med at udrydde Huawei-udstyr

Ifølge Reuters foreslog det amerikanske repræsentationshus en uafhængig regning i denne uge for at afsætte 1 milliard dollar til amerikanske små og landdistrikterne kommunikationsudbydere til erstatning for kinesiske Huawei og ZTEs kommunikationsudstyr.

De demokratiske og republikanske medlemmer af House Energy and Commerce Committee erklærede i fællesskab, at lovforslaget ville beskytte landets kommunikationsnetværk mod udenlandske rivaler og fuldstændigt udrydde bekymringer om udstyr i landdistrikter og små luftfartsselskaber. Derudover afholder repræsentanternes hus en lovforsamling fredag, lokal tid.

I maj udstedte den amerikanske præsident Trump en udøvende ordre, der forbød amerikanske virksomheder i at bruge kommunikationsudstyr, der kunne udgøre en national sikkerhedstrussel, og bad regeringsorganer som handelsministeriet om at forelægge udkast til implementeringer inden oktober. Derefter har mange store amerikanske luftfartsselskaber afskåret forretning med Huawei.

Imidlertid er leverandører af små udstyr i landdistrikter i USA stadig stærkt afhængige af Huawei og ZTEs udstyr. Rural Wireless Less Association har sagt, at en fjerdedel af medlemmerne bruger Huawei og ZTEs kommunikationsudstyr.

Rapporten nævner også, at i juni i år fortalte folk, der kender sagen, til Reuters, at omkring 12 amerikanske landdistriktskommunikatorer, der bruger Huawei-netværksudstyr, drøfter erstatningsudstyr med Ericsson og Nokia. Matters.

For at hjælpe disse små luftfartsselskaber udstedte det amerikanske senats handelsudvalg (U.S. SenateCommerceCommité) også omkring 700 millioner dollars i juli til luftfartsselskaber til udskiftning af udstyr.

Representantenes husregning kan endvidere forbyde udstyrsleverandører at købe alt udstyr, der er farligt for De Forenede Stater gennem føderale subsidier. Det kræver også, at Federal Communications Commission (FCC) yder hjælp fra forskellige transportører til at fjerne alt forbudt udstyr eller tjenester.