Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > UMCs omsætning i august var NT $ 14,842 mia., En stigning i forhold til året på 12,57%

UMCs omsætning i august var NT $ 14,842 mia., En stigning i forhold til året på 12,57%

Ifølge Taiwan Media Economic Daily meddelte UMC i dag (9), at den konsoliderede omsætning for august var NT $ 14,842 mia. (Samme enhed nedenfor), et fald på 4,21% fra den foregående måned og en stigning på 12,57% år-til-år. ; den samlede samlede omsætning for den første august i år var 116,99 milliarder yuan. , En stigning på 22,47% år-til-år.

UMC erklærede på lovkonferencen sidste kvartal, at efterspørgslen fra kunder på otte tommer er stærk, og produktionskapaciteten er stram, og det har bekræftet, at det fortsætter med at diskutere muligheden for prisstigninger næste år med kunderne. Derudover vurderer UMC, at wafer-forsendelser og gennemsnitlige amerikanske dollarpriser i tredje kvartal vil være de samme som det foregående kvartal. Antallet af 28/22 nanometer-chipdesign, der er afsluttet, er steget markant, og produktionskapaciteten vil fortsat være fuldt belastet.

Ifølge Reuters nyheder i sidste uge overvejer Trump-administrationen at tilføje SMIC til handelsblacklisten. I denne henseende forventer markedet, at hvis ovenstående situation opstår, forventes waferstøberier i Taiwan som TSMC, UMC og World Advanced at drage fordel af overførslen af ​​ordrer.