Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Typhoon Poseidon kommer! Sony CMOS-fabrikken midlertidigt suspenderet

Typhoon Poseidon kommer! Sony CMOS-fabrikken midlertidigt suspenderet

Ifølge taiwanske medieindberetninger ramte dette års tyfon "Poseidon" nr. 10 Kyushu-regionen i Japan, hvilket også fik den japanske produktion og super-kommercielle med højborg til at suspendere operationer baseret på medarbejdernes sikkerhedshensyn. Sonys CMOS-billedsensoranlæg blev lukket i dag, og flere fabrikker i forskellige autofabrikker vil også blive lukket ned. Mere end 4.000 supermarkeder er lukket.

Jiji News Agency, NHK og andre japanske medier rapporterede den 6., at japanske producenter og supermarkedsproducenter med højborg i områder, der var ramt af tyfonringen, såsom Kyushu Island-området, blev påvirket af Typhoon nr. 10's påvirkning baseret på medarbejdernes sikkerhed overvejelser. De stoppede med at arbejde den 7.

Sonys tre fabrikker i Isahaya City, Nagasaki Prefecture, Kikuyo Town, Kumamoto Prefecture og Kirishima City, Kagoshima Prefecture, er blevet suspenderet fra eftermiddagen den 6. til i dag. Derefter begynder byggeriet, efter at stormen er adskilt og bekræftet som sikker. Nagasaki- og Kumamoto-anlæggene producerer hovedsageligt CMOS-billedsensorer, og Kagoshima-anlæggene producerer LSI'er. Sonys andet Oita-anlæg, der producerer CMOS-sensorer, overvejer også at lukke ned.

Canons syv fabrikker i præfekturerne Oita, Nagasaki og Miyazaki stoppede i dag. Disse fabrikker fremstiller hovedsageligt digitale kameraer, printerblæk og andre produkter; Mitsubishi Electrics Fukuoka- og Kumamoto-anlæg, der producerer halvledere, og Nagasaki, der producerer nødproduktionssystemer. Fabrikken lukkede også i dag.

For bilfabrikken har Toyota Motors monteringsanlæg i Miyawaka City, Fukuoka Prefecture og to fabrikker, der producerer motorer og dele i Fukuoka Prefecture, suspenderet operationen i dag; Hondas Kumamoto Works, der producerer lokomotiver, har indstillet driften i dag; Mazda er beliggende i Hiroshima City og Hofu City, Yamaguchi Prefecture. Dagens samlingsanlæg er suspenderet i dag; Daihatsus monteringsanlæg i Nakatsu City, Oita Prefecture og dets motoranlæg i Kurume City, Fukuoka Prefecture, suspenderede i dag produktionslinjer i dagtimerne; og Nissans samlingsanlæg i Fukuoka Prefecture suspenderede driften i dag.