Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > To store hukommelsesmarkeder i branchen: DRAM er bedre end NAND

To store hukommelsesmarkeder i branchen: DRAM er bedre end NAND

I betragtning af det fremtidige marked for DRAM og lagringsflashhukommelse (NAND Flash) er der enighed i branchen om, at "DRAM er bedre end NAND Flash".

Ifølge industrianalyser ser det ud til, at efterspørgslen efter DRAM stiger hurtigere, og prisudsigterne er relativt optimistiske; NAND Flash forventes at forblive fladt i tredje kvartal på grund af mere markedsudbud, så prisudviklingen forventes at være svagere end DRAM.

Branchen påpegede, at NAND Flash-markedet i 2. kvartal i år var stabilt, og priserne steg lidt. Fra markedets refleksion i den sidste måned eller to er der imidlertid vigtige efterspørgselskilder, f.eks. Bærbare computere og datacentre, der understøtter NAND Flash-markedet i andet kvartal, det første I tredje kvartal kan lagertilpasningspresset blive konfronteret, så Fra efterspørgselssiden er styrken i tredje kvartal ikke stærk.

Teknologimarkedsundersøgelsesbureauet Jibang estimerer, at NAND Flash-markedet i tredje kvartal vil skifte til en balance mellem udbud og efterspørgsel, og priserne på større produkter vil forblive flade eller falde lidt. Branchen forventer, at efterspørgslen efter NAND Flash i tredje og fjerde kvartal i år ikke vil være stærk på grund af forsyningsbegrænsningerne fra forskellige leverandører. Prisen forventes at blive lidt revideret. I andet halvår af året vil trenden med DRAM-priser være bedre end NAND Flash.

Branchen sagde, at efterspørgsel efter datacenter kan siges at være i fokus for NAND Flash i første halvdel af dette år, men i det meget stærke datacenter i første halvår, set fra den originale producent, der leverer serverhukommelse opstrøms, bortset fra at en koreansk producent er mere klar over datacentrets fremtid. På grund af epidemisituationen er andre fabrikanters synlighed ikke så lang.

Navnlig er efterspørgslen fra store datacentre-producenter i det kinesiske fastland blevet konservativ. Derudover har de største aktører trukket varer i en periode. Den efterfølgende efterspørgsel kan udvides til tredje kvartal, men efterspørgslen aftager.