Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Handelsfriktioner hæmmer amerikanske chipproducenter i stedet for Huawei

Handelsfriktioner hæmmer amerikanske chipproducenter i stedet for Huawei

Zacks Equity Research skrev i Yahoo Finance, at handelskrigen har undertrykt de amerikanske chipproducenter snarere end Huawei.

Chip-lagre faldt på grund af Huawei

I 2018 tegnede det hele det amerikanske marked sig kun for 6,6% af Huawei's samlede indtægt på mere end 105 milliarder dollars. Virksomheden fokuserer på telekommunikationsnetværk, informationsteknologi, smarte enheder og skytjenester. Det er afhængig af sourcingchips og teknologi fra flere store og mellemstore amerikanske virksomheder.

Af de 70 milliarder dollars i dele og komponenter, der blev købt af Huawei sidste år, blev 11 milliarder dollars købt fra amerikanske virksomheder, herunder Qualcomm, Intel og Micron.

Trumps meddelelse den 9. august forårsagede et kraftigt slag for chipbestande, skønt nogle af dem vendte tilbage inden afslutningen på grund af afklaring af Det Hvide Hus. AMD faldt næsten 2%, men steg 1% før lukningen, Micron Technology, Intel og Sijia News faldt med 2%, 2,5% og 3%.

AMD, Micron Technology, Sijiaxun og Qualcomms aktier er steget 75,7%, 32,8%, 13,8%, 22,7% og 15,6% indtil videre i år, og Intel faldt 2,8% på samme tid.

Huaweis næste trin?

Huawei har slået Apple for at blive verdens næststørste smartphoneproducent med det mål at overgå Samsung for at tage føringen. Den 30. juli frigav det sin første halvdel af året, en stigning på 23,2%.

I betragtning af handelsbegrænsninger har Huawei planlagt at investere 800 millioner amerikanske dollars for at bygge en ny fabrik i Brasilien. Virksomheden har bygget et anlæg i São Paulo til at producere telekommunikationsudstyr til mobiloperatører, og det nye anlæg vil øge sit potentiale inden for modemer og processorer.

TSMC, verdens største chipproducent, har bekræftet, at Huawei fortsat vil levere Huawei uanset det amerikanske forbud. Siden CFO Meng Zhouzhou blev tilbageholdt sidste år, har Huawei lagret dele og komponenter, og har også certificeret ikke-amerikanske leverandører, der vil støtte forsyningskæden i det lange løb.

På samme tid har Huawei to nye chips designet af sit chipfirma, HiSilicon, inklusive Kirin 985, der er fremstillet af 7nm EUV litografi. Huawei lancerer sin high-end smartphone Mate30-serie baseret på nye chips. Virksomheden lancerede også 5G-versionen af ​​Mate20X-telefonen.

  Afslutningsvis

Handelsbegrænsninger påvirker muligvis ikke Huaweis omsætning, men skader salget af amerikanske chipproducenter. Huawei erstatter sine amerikanske leverandører med leverandører i andre dele af Asien. Både Murata Manufacturing Co., Ltd. og Taiwans Liji Electronics har modtaget forhøjede ordrer.