Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > For at bekæmpe Huawei kan USA muligvis indgå en alliance med Ericsson og Nokia

For at bekæmpe Huawei kan USA muligvis indgå en alliance med Ericsson og Nokia

Folk, der er bekendt med sagen, har afsløret, at Trump-administrationen planlægger at indkalde til et kabinetmøde den 28. i denne måned for at diskutere nye foranstaltninger til at begrænse eksporten til Huawei. På samme tid er det for nylig blevet rapporteret, at den amerikanske retsadvokat har opfordret til ekstraordinære foranstaltninger for at imødegå Huawei's dominerende position inden for 5G-teknologi.

Ifølge Reuters sagde den amerikanske retsadvokat William Barr på 6. ET, at USA og dets allierede bør overveje at vedtage ekstraordinære foranstaltninger, herunder at få kontrol over Nokia og Ericsson, som en modforanstaltning Huawei's dominerende position inden for 5G-teknologi.

På mødet foreslog William Barr, at De Forenede Stater overvejer at investere i Ericsson og opnå en alliance ved at erhverve en kontrollerende andel. Han sagde også, "Brug af vores enorme marked og økonomiske styrke til at støtte et eller to virksomheder vil gøre dem til en stærkere konkurrent."

Aktionærerne i Ericsson har vist betydelig interesse for dette forslag. Det rapporteres, at Cevian Capital, en aktionær, der ejer 8,4% af Ericsson, hilste selskabets partnere velkommen til at påpege, at ethvert Ericsson-ledelsesudvalg skulle betragte ethvert amerikansk tilbud som den "højeste prioritet." Hvis aftalen er afsluttet, vil det være fordelagtigt for Sverige, Ericsson og endda aktionærer.

På den anden side var Larry Kudlow, en økonomisk rådgiver i Det Hvide Hus, og den amerikanske vicepræsident Burns begge indvendinger mod forslaget på fredag, men den potentielle aftale er endnu ikke helt afvist.