Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > De Forenede Stater øgede restriktionerne for Huawei, Huaweis PA-forsyningskæde led

De Forenede Stater øgede restriktionerne for Huawei, Huaweis PA-forsyningskæde led

Den 15. maj meddelte De Forenede Stater, at de ville indføre nye eksportkontrolbestemmelser for at udvide "blokaden" mod Huawei. Denne regel udvider omfanget af enhedslisten. Uanset om det er et amerikansk firma eller ej, så længe det bruger amerikansk teknologi og udstyr, har det brug for en licens til at blive sendt til Huawei.

Den kædereaktion, der er blevet udløst siden da, kan beskrives som "en sten provoserer tusinder af bølger". Ifølge Taiwan Media Central News har denne "nye regulering" haft indflydelse på Huaweis forsyningskæde. Blandt dem er støberelederen af ​​galliumarsenidskiver faldet 7,64% i dag.

Wen Mao sagde, at det nuværende marked skal yderligere forstå den faktiske situation mod Huawei-forbuddet. Med hensyn til operationer kan det blive påvirket på kort sigt, og det forventes at blive omskiftet. Derudover vil mobiltelefonbranchen til sidst vende tilbage til markedsbalancen på mellemlang og lang sigt, så længe kundegrundlaget er tilstrækkeligt. Bare rolig for spredning.

Ud over stabilitet har Hongjieke, som også er et galiumarsenidskivestøberi, også en andel på ca. 5-10% for Huawei, der faldt med mere end 4% før middag. Opstrømsleverandører svinger også under markedet og viser relativ ydelse. Svag.

Industrivirksomheder påpegede, at under De Forenede Staters sanktioner fortsatte Huawei med at reducere sin afhængighed af amerikanske leverandører, øgede brugen af ​​sine HiSilicon-chips og købte også chips fra Qualcomm og Intel i oversøiske fabrikker for at undgå eksportrestriktioner, selvom De Forenede Stater meddelte, at det ville forlænge de midlertidige licenserede, men understregede, at dette vil være sidste gang, som kan have en negativ indflydelse på de relevante forsyningskædeoverførsler, som vil påvirke driften.