Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Den amerikanske antitrustafdeling har endnu ikke godkendt det! T-Mobile og Sprint forlænger M & A de

Den amerikanske antitrustafdeling har endnu ikke godkendt det! T-Mobile og Sprint forlænger M & A de

  Ifølge Reuters forlængede T-Mobile og Sprint den $ 26 mia. M & A-frist til 29. juli, da chefen for det amerikanske justitsministeriums antitrustafdeling sagde, at det ikke havde besluttet, om man skulle godkende aftalen.


Ifølge rapporterne var mandag fristen for lokal tid, men T-Mobile annoncerede en forlængelse til US Securities and Exchange Commission og forsøger for øjeblikket at vinde godkendelse fra US Department of Justice og Federal Communications Commission.

Den 29. april sidste år annoncerede verdens tredje og fjerde trådløse udbydere deres fusionsplaner.

Makan Delrahim, leder af antitrustafdelingen ved det amerikanske justitsministerium, sagde i et tv-interview, at mødet stadig er undervejs, da tilsynsmyndighederne gennemgår aftalen. Han sagde helt sikkert: "Jeg har endnu ikke truffet en beslutning. Undersøgelsen er stadig i gang. Vi har bedt de to virksomheder om at give nogle data til at blive frigivet snart."

"Hvis disse data lad os veto deal eller foreslå en ændring, vil vi gøre det," sagde han. Han tilføjede, at afdelingen gennemgår fusionen, hvilket gør det muligt for det kombinerede selskab at producere bedre og hurtigere 5G-teknologi.

"Antitrustenheden er et hold," stressede Delrahim. "Vi træffer en kollektiv beslutning. Mit job er at sikre en nøjagtig analyse og sikre sandheden. "