Hjem > Nyheder > Taiwan skivestøberi har registreret gode resultater i oktober og ser frem til forskellige sæsoner

Taiwan skivestøberi har registreret gode resultater i oktober og ser frem til forskellige sæsoner

Wafer-støberier TSMC, UMC og verdens avancerede oktoberindtægter steg i tandem sammenlignet med septemberindtægterne, henholdsvis med henholdsvis 3,8%, 34,73% og 4,99%. Blandt dem ramte UMC et nyt månedligt højeste, og TSMC skrev det næsthøjeste. Verdens avancerede ydelse er en tre måneders højde. Ser frem til den fjerde sæson, er verdens avancerede holdning mere konservativ end de to andre.

TSMC's omsætning i oktober var NT $ 10,04 milliarder (den samme enhed), en stigning på 4,4% i forhold til samme periode sidste år. Akkumuleret omsætning for de første ti måneder af 2019 var ca. 858,78 milliarder renminbi, en stigning på 1,8% i forhold til samme periode sidste år. TSMCs optimistiske ordrer på 7 nanometer er fulde, mobiltelefonforretningen vokser kraftigt, højtydende computere og køretøjets ydeevne forbedres støt, og indtjeningen forventes at ramme en ny æra.

UMC's omsætning i oktober var 14.587 milliarder renminbi med en årlig vækstrate på 15,98%. Akkumuleret omsætning fra januar til oktober var 120,939 milliarder renminbi, et årligt fald på 5,75%. UMC forventer at drage fordel af kundernes layout af kommunikation og nye produkter inden for computerområdet og at genopfylde lagerbeholdningen, forbedre efterspørgslen efter RF-chips, OLED-driverchips og strømstyringschips til 5G-mobiltelefoner kombineret med anskaffelsen af ​​nye fabrikker i Japan , forventes forsendelse af skiver. Øget med 10% fortsatte ydelsen med at vokse støt.

Verdens avancerede oktoberomsætning var 2.456 milliarder renminbi med en månedlig vækstrate på 4,99% og et årligt fald på 2,7%. Fra januar til oktober i år var omsætningen ca. 23,408 milliarder renminbi, et fald på 1,43% fra samme periode sidste år. Ser frem til fjerde kvartal, verdens avancerede konservative skøn, forsyningskæde lager vandstanden er stadig høj, omsætningen i et kvartal vil stige lidt med 1% fra tredje kvartal til kvartalsvis reduktion på 4,6% mellem 68-7,2 milliarder yuan, primært kinetisk energi kommer fra ICD (SDDI) i små størrelser.