Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Taiwan-medier: MediaTek har ansøgt om USA om fortsat at levere Huawei

Taiwan-medier: MediaTek har ansøgt om USA om fortsat at levere Huawei

Ifølge Juheng.com, da det amerikanske forbud mod Huawei træder i kraft den 15. september, bekræftede MediaTek i dag (28), at det nu har ansøgt om USA om fortsat levering af Huawei i overensstemmelse med reglerne, og gentog, at virksomheden overholder globale handelsrelaterede love og regler. .

Det rapporteres, at det amerikanske handelsministerium den 17. august annoncerede, at det yderligere vil øge restriktionerne for brugen af ​​amerikansk teknologi og software af Huawei og dets tilknyttede virksomheder og omfatte 38 nye relaterede virksomheder på enhedslisten.

Derudover har det amerikanske handelsministerium også fastsat licenskrav til alle varer, der er underlagt Export Administration Regulations (EAR), og revideret de eksisterende fire Huawei-enhedslisteposter. Så længe transaktionen involverer en part på enhedslisten, vil Banken for International Afvikling stille krav om licens til enhver transaktion, der involverer varer, der er underlagt kommerciel eksportkontrol.

I denne henseende udsendte MediaTek næste dag en erklæring, hvori den sagde, at virksomheden følger globale handelsrelaterede love og regler, overvåger nøje ændringer i amerikanske eksportkontrolregler og hører ekstern juridisk rådgiver for at få de nyeste regler til analyse, for at sikre overholdelse af relevante regler baseret på eksisterende oplysninger Evalueringen har ingen væsentlig indflydelse på virksomhedens kortsigtede aktiviteter.