Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > TSMC sender tusinder af ingeniører til den amerikanske Wafer Factory

TSMC sender tusinder af ingeniører til den amerikanske Wafer Factory


I begyndelsen af ​​november har TSMC sendt 300 ansatte til charterflyvninger til USA. I de næste par måneder vil der være yderligere seks charterflyvninger, der bringer i alt mere end 1000 ingeniører og deres familier til USA.

Ifølge Business Week, en Taiwan -medierapport, er ingeniørerne, der blev sendt af TSMC til De Forenede Stater, ikke kun hovedstyrken i selskabets Arizona Wafer Factory, men også de vigtigste talenter til at genoplive halvlederindustrien i USA.

Det rapporteres, at TSMCs Arizona Wafer Factory vil afholde ceremonien "First Machine Relocation" i begyndelsen af ​​december. Ifølge markedsnyheder vil TSMC invitere den amerikanske præsident Biden til at deltage. TSMC bekræftede ikke dette, men sagde, at det i december planlagde at invitere gæster, herunder kunder, leverandører, akademikere og regeringsrepræsentanter for at fejre den vigtige milepæl i den første batch af maskiner og udstyr, der ankom til fabrikken.

TSMC påpegede, at anlægget med ankomsten af ​​maskiner og udstyr er delvist afsluttet. Dernæst vil det være klar til at flytte ind i det første parti af banebrydende udstyr til fremstilling af halvleder; Konstruktionen af ​​Arizona 5nm -anlægget startede for ca. 18 måneder siden, og byggeriets fremskridt forventes at starte masseproduktion i 2024 med en månedlig kapacitet på 20000 stykker.

Denne "afvikling" af TSMC har også bragt betydelige fordele for det lokale område. Phoenix Economic Development Council (GPEC) vurderede, at fabrikken vil skabe næsten 4300 direkte og indirekte job på 10 år, hvilket svarer til en stigning på 20% i antallet af halvlederjob i regionen. På samme tid steg den lokale boligpris også "steg med tidevandet". Ifølge undersøgelsen er den median boligpris i Phoenix steget fra 290000 dollars i 2020 til næsten 450000 dollars i oktober i år.