Hjem > Nyheder > TSMCs globale markedsandel på 50,5% er fortsat nr. 1 og SMICs 5.

TSMCs globale markedsandel på 50,5% er fortsat nr. 1 og SMICs 5.

I henhold til statistikkerne fra forskningsinstituttets Takuya Industry Research Institute vil efterspørgslen efter halvlederkomponenter stige fra første halvdel af året, når tidsserien går ind i den traditionelle elektronikindustri højsæson. Det anslås, at værdien af ​​den globale wafer-støberi i tredje kvartal vil være lavere end 2. kvartal. Voksende 13%. Virksomhedens markedsandel blev ført af TSMC i 50,5% føring efterfulgt af Samsung med 18,5% og den tredje med 8%.

Tuoba sagde imidlertid, at på grund af den fortsatte forsinkelse i den kinesisk-amerikanske handelskrig, er efterspørgslen på forbrugermarkedet lavere end i samme periode i 2018, og halvtindustriens rebounding styrke i andet halvår af året måske ikke er så stærk som forventet.

Tuoba analyserede yderligere resultaterne i 3. kvartal. TSMCs 7-nanometerknudepunkter inkluderer Apple, Huawei Hisilicon, Qualcomm og Chaowei. 7-nanometer proceskapacitetsudnyttelsesgraden er næsten fuld, og en vis moden procesefterspørgsel varmer op. Omsætningen er god og forventes at vokse 7% årligt.

Samsung er afhængig af efterspørgslen efter sine egne produkter i støberiindustrien og opdeler støberi nano-knudepunkter for at give kunderne fleksibilitet i deres valg og modstår industriens tilbagegang. Foruden Huawei og Samsungs 5G mobiltelefonbrug af selvudviklede chips bruges resten af ​​mærkerne for det meste Samsungs 10 nanometer-proces Qualcomm 5G modemchip X50, forventes at drive Samsungs indtægter i dette kvartal sammenlignet med samme periode sidste år, ca. 3,3%.

I den nærmeste fremtid solgte virksomheden sin fabriks- og chipvirksomhed til gengæld for en stabil investering i salgsmålet, mens den øgede sin omsætning fra kommunikationsområdet gennem silicium-på-isolator (RF-SOI) teknologi. Imidlertid kan indtægterne reduceres efter leveringen af ​​anlægget i fremtiden, og kundens aggressive udrulning af 7-nanometer-produktlinien vil påvirke ydelsen af ​​kernen i 12/14 nm-processen.

UMCs andet kvartal drage fordel af kommunikationsprodukter, herunder mobile AP'ere til lave og mellemstore enheder, switchkomponenter og routerrelaterede chips, og brug af efterspørgsel og forsendelser steg jævnt. Tredje kvartal forventes at opretholde omsætningsvæksten.

I 2. kvartal af SMIC øges efterspørgslen efter smartphones, Internet of Things og relaterede applikationer. Procesindtægterne på 55/65 og 40/45 nm vil være fremragende, og efterspørgslen på 28 nanometer gendannes samtidig. Omsætningen i 3. kvartal forventes at fortsætte med at vokse. . Hvis 14nm-procesudbyttet i SMIC's udvikling kan opretholde et vist niveau med politisk vejledning og indenlandsk efterspørgsel på markedet, forventes det endvidere, at Huawei HiSilicon og Ziguang Zhanrui vil have mulighed for at filme på SMICs 14nm-proces.

Hvad angår Huahong Semiconductors indenlandske efterspørgselsmarked, der drager fordel af el- og strømstyringskomponenter, skønnes det, at omsætningen i tredje kvartal vil opretholde en stabil vækst. Verdens førende virksomheder ser også effektiviteten af ​​strømstyringsprodukter og får juli-omsætningen til et højdepunkt i 2019. Denne efterspørgsel forventes at kompensere for virkningen af ​​at køre IC'er til 12-tommer trend, hvilket skaber virksomhedens indtægter dette kvartal.

Tuoba påpegede, at når det gælder det generelle støberimarked, på grund af de nylige dramatiske ændringer i kinesisk-amerikanske handelskrig, er de to sider gensidigt begrænset til told, og De Forenede Stater fortsætter med at medtage Huawei-relaterede virksomheder på listen over enheder . Huawei-forbuddet kan ikke ophæves på kort sigt. Handelsnedgangen forventes at påvirke markedets efterspørgsel efter slutprodukter som mobiltelefoner, bærbare computere, tabletcomputere og tv-apparater gennem året, hvilket fører til opstrøms wafer-støberier, der har tendens til at være konservative i deres efterspørgsel efter højsæsoner i anden halvdel af året.