Hjem > Nyheder > TSMC vicetalsmand Sun Youwen går på pension, Gao Menghua overtager

TSMC vicetalsmand Sun Youwen går på pension, Gao Menghua overtager

Ifølge den 27. december går Sun Youwen, TSMCs fungerende talsmand og seniordirektør for divisionen for forretningsinformation og forretningsforhold, tilbage ifølge Central News Agency. TSMCs PR-afdelingschef Gao Menghua tog over. Gao Menghua var vicegeneraldirektør for IBMs marketing- og PR-afdeling. .

Det er underforstået, at Sun Youwen har arbejdet på TSMC i 17 år. I oktober i år annoncerede TSMC-præsident Wei Zhejia nyheden om Sun Youwens pensionering ved udgangen af ​​året. Han påpegede, at Sun Youwen er "ansigtet" af TSMC. Som en kanal for TSMC's eksterne kommunikation "kan det bestemt siges, at hun er en fremragende kvinde i Taiwan og verden. Hun har etableret en meget succesrig kommunikation for TSMC".

Sun Youwen sagde på det tidspunkt, at det var en herlighed at arbejde på TSMC. Efter 17 års arbejde virkede den første arbejdsdag som i går. Hver af de sidste 66 indtjeningskonferencer har været en udfordring med nye spørgsmål at besvare. I denne position skal du ikke kun fortælle sandheden, men også fortælle sandheden, selvom du ønsker at gå på pension, lærer du stadig.