Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > T-Mobile, Sprint-fusion får Texas og Nevada-aftale

T-Mobile, Sprint-fusion får Texas og Nevada-aftale

Efter at Mississippi og Colorado blev enige om fusionen af ​​T-Mobile og Sprint, har statsadvokaterne i Texas og Nevada også løst sagt, at de har nået en aftale med T-Mobile og ikke længere vil modsætte sig fusionen mellem de to virksomheder.

Texas Attorney General Ken Paxton sagde, at T-Mobile i aftalen var enig i, at det ikke ville øge udgifterne til trådløs adgang for Texas-folk inden for 5 år efter fusionen, og at 5G-netværk ville blive etableret i hele Texas, herunder i fjerntliggende områder.

Texas tiltrådte den anti-T-Mobile, Sprint fusionslejr, der blev arrangeret af New York og Californien i august. Han sagde, at de oprindelige indvendinger var at beskytte Texas-folk mod høje priser og for at sikre, at beboere i både by- og landdistrikter har adgang til gode tjenester.

Paxton påpegede, at han har en forpligtelse til at beskytte forbrugerne, og aftalen med T-Mobile har sikret, at omkostningerne ved at bruge trådløse netværk fra Texas-folk ikke vil stige, og at de også får 5G-netværk af høj kvalitet og bidrager til Texas ' økonomisk udvikling.

Nevada Attorney General Aaron D. Ford sagde, at aftalen med T-Mobile inkluderer at sikre, at 5G-tjenester i Nevada når 83% af landdistrikterne inden for 6 år, og at den vil være tilgængelig for 94% af befolkningen. Derudover er mobilopladningsplanen i 6 år $ 15 for 2 GB data og $ 25 for 5 GB data, og dataforbruget vil blive revideret inden for fire år.

Sprint-instruktør Marcelo. Marcelo Claure tweetede også, at anklagere fra Nevada mandag udsendte en erklæring om, at de er gået længere end oprettelsen af ​​en ny T-Mobile og vil give forbrugere store fordele overalt.

Selv hvis Texas og Nevada ikke længere er imod, står de to virksomheder stadig over for pres fra 14 stater, herunder New York, Californien og Connecticut.

New York State Attorney General Letitia James mener, at den af ​​T-Mobile foreslåede aftale ikke vedrører konkurrencebegrænsende bekymringer, og fusionen af ​​to store luftfartsselskaber vil reducere konkurrencen på hele det mobile marked, hvilket er dårligt for forbrugere, arbejdstagere og innovation. . Statsadvokaten vil sagsøge.

I henhold til "CNET" -rapporten vil fusionssagerne mod T-Mobile og Sprint ledet af New York og Californien gå ind i retssagen den 9. december.