Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Sydkoreas halvledereksport faldt med 17,8% i begyndelsen af ​​maj!

Sydkoreas halvledereksport faldt med 17,8% i begyndelsen af ​​maj!

Ifølge data frigivet af Bank of Korea den 26., påvirket af epidemien, ramte Sydkoreas eksportmængde i april sit største fald i 11 år.

Specifikt faldt Sydkoreas eksport med 12,6% årligt i april, og eksporten faldt med 22,8%, det største fald siden januar 2009.

På trods af påvirkningen af ​​epidemien steg Sydkoreas eksport både i februar og marts, men faldt i april. Bank of Korea sagde, at efterhånden som verdens største økonomier fortsatte med at udføre anti-epidemiske blokader, faldt importlandets efterspørgsel efter, og den sydkoreanske eksport faldt også.

Derudover faldt Sydkoreas eksport i de første 10 dage af maj i år med 46,3% (US $ 5,96 mia. USD) til 6,9 mia. Dollars, ifølge Korea Toldadministration, der var berørt af epidemien.

Alle større eksportvarer i Sydkorea oplevede dobbeltcifrede fald, eksport af halvleder faldt med 17,8%, trådløst telekommunikationsudstyr faldt med 35,9%, petrokemiske produkter faldt med 75,6%, og biler faldt med 80,4%.