Hjem > Nyheder > Sydkorea modangreb! 6 billioner vandt til at udvikle halvledermaterialer

Sydkorea modangreb! 6 billioner vandt til at udvikle halvledermaterialer

Korea Ministeriet for Industri, Handel og Ressourcer besluttede at investere 6 billioner vandt (omkring 35,29 milliarder yuan) i forskning og udvikling af halvledermaterialer, komponenter og udstyr til at klare Japans restriktioner for eksport til Korea.

Korea Ministeriet for Industri, Handel og Ressourcer sagde, at det har yderligere raffineret sin investeringsretning i materialer, dele og udstyr industrier baseret på den produktionen revitalisering strategi udgivet i sidste måned. En gennemførlighedsundersøgelse er gennemført for et projekt om at investere 1 billioner vandt (omkring 5,88 milliarder yuan) inden for forskning og udvikling af halvledermaterialer, komponenter og udstyr inden for 10 år fra 2020. Regeringen er for almindelige materialer, dele og udstyr gennemfører en gennemførlighedsundersøgelse om en plan om at investere 5 billioner vandt i seks år fra 2021.

Samme dag sagde industriminister Guan Yunmo, at regeringen vil investere 1 billioner vandt om året for aktivt at fremme multilateraliseringen af ​​de materialer, importkanaler, der er nødvendige for søjleindustrien og forbedre konkurrenceevnen i den indenlandske produktion. Industriministeriet planlægger at foreslå specifikke planer om at styrke konkurrenceevnen indenlandske og dele inden for denne måned.

Den 1. juli meddelte den japanske regering, at den har påbegyndt eksportkontrol af nogle koreanske produkter, herunder polyimidfluorid, som er nødvendig til fremstilling af fleksible LCD-skærme til tv og smartphones samt fotoresister og ætsende gasser, der er nødvendige til fremstilling af halvledere. Tre slags stoffer som hydrogenfluoridkoncentration. Det er underforstået, at Japans eksportanmeldelse normalt tager omkring tre måneder, hvilket vil have stor indflydelse på produktionen af ​​koreanske producenter.

Hvis koreanske virksomheder ikke er i stand til at opnå ovennævnte tre vigtige halvledermaterialer på grund af eksportbestemmelserne pålagt Japan, kan de koreanske halvlederproducenter som Samsung kun vare i 3-4 måneder. Ifølge rapporter har Samsung, SK Hynix og andre halvlederfabrikker sikret, at oversigten over tre materialer kun er omkring en måned. Hvis opgørelsen af ​​færdige produkter som DRAM er inkluderet i tre måneder, kan den koreanske halvlederfabrik vare i 3-4 gange. måned. Denne bevægelse kan påvirke den normale drift af større halvlederfirmaer som Samsung, SK hynix og koreanske elektronikgiganter.

Som svar herpå sagde Sydkorea, at Japan vil benytte lejligheden til at fremskynde forskning og udvikling af kernematerialer, dele og udstyr i den koreanske halvlederindustri og forbedre dens konkurrenceevne. Det vil offentliggøre halvledermaterialer og dele inden for denne måned (i juli). Og udstyr konkurrenceevne foranstaltninger til at styrke.

Japan viser imidlertid ikke svaghed her, og handelskriget mellem Japan og Sydkorea er gradvist opvarmet. Ifølge den anden rapport i den fælles meddelelse gennemfører den japanske regering en vurdering for at udvide eksportkontrolforanstaltningerne for Sydkorea og planlægger at udvide antallet af poster klassificeret som kontrolleret fra de nuværende tre og elektroniske dele, der kan overføres Til militær brug, kan relaterede materialer blive yderligere objekter.