Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Sydkorea tilføjer 6,5 milliarder dollars i forskningsmidler til at reducere afhængigheden af ​​japansk import

Sydkorea tilføjer 6,5 milliarder dollars i forskningsmidler til at reducere afhængigheden af ​​japansk import

Ifølge Reuters annoncerede Sydkorea mandag, at det planlægger at investere ca. 7,8 billioner vandt (6,88 milliarder dollars) i forskning og udvikling i de næste syv år for at fremme lokal produktion af materialer og udstyr og derved mindske dens afhængighed af japansk import.

Japan fjernede Sydkorea fra den "hvide liste" over handelspræferencer sidste fredag. Den sydkoreanske præsident Wen Zaiqi afholdt et nødkabinetmøde den 2. kritik af Japans bevægelse: & quot; Japans afvisning af diplomatiske bestræbelser på at løse problemet er en meget hensynsløs handling, der har forværret situationen yderligere. & Quot; Sagde: & quot; dyb beklagelse. & Quot; Han påpegede også, at den obligatoriske arbejdsret i Anden Verdenskrig i oktober i sidste år i den sydkoreanske højesteret bestemte, at japanske virksomheder skal kompensere, og de foranstaltninger, som Japan har truffet i dag, er "klar økonomisk gengældelse."

I juli i år strammede Japan sin eksportkontrol af flere råvarer, der var nødvendige for at fremstille chips i Sydkorea. Dette skridt i Japan kan forstyrre den globale halvlederforsyningskæde af teknologigiganter som Apple og Huawei.

Sydkorea planlægger at øge niveauet for "selvforsyning" med 100 nøglekomponenter, materialer og udstyr for at stabilisere udbuddet i de næste fem år. Disse nøglekomponenter, materialer og udstyr bruges til at fremstille chips, skærme, batterier, biler og andre produkter.

Den sydkoreanske regering sagde i en erklæring, at planen sigter mod at "løse strukturelle svagheder i de koreanske materialer, komponenter og udstyr. Disse svagheder er, at disse industrier er stærkt afhængige af specifikke lande. & Quot;

I denne 51-siders erklæring foreslog Sydkorea også en række foranstaltninger til at øge den indenlandske forsyning, herunder finansiering af oversøiske erhvervelser på mere end 2,5 billioner vandt.