Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Soitec offentliggør rapport for første kvartal for FY 2020

Soitec offentliggør rapport for første kvartal for FY 2020

Soitec frigav sin første kvartalsrapport for regnskabsåret 2020 med en indtægt på 30% fra samme periode i FY19. Udsigterne for det fulde regnskabsår er optimistiske.

Beijing, den 23. august, 2019 - Som en global leder inden for design og fremstilling af innovative halvledermaterialer annoncerede Soitec Semiconductor fra Frankrig sin finansielle rapport for første kvartal for regnskabsåret 2020 (pr. 30. juni 2019).

Første kvartal af regnskabsåret 2020 var omsætningen 119 millioner euro, en stigning på 30% sammenlignet med første kvartal af regnskabsåret 2019.

· I henhold til den faste valutakurs og grænse 1 var den organiske vækst af salgsindtægter over 20% sammenlignet med samme periode i det foregående regnskabsår.

· Salget af wafer på 200 mm steg med 12% sammenlignet med samme periode sidste regnskabsår til en fast valutakurs.

· Salget af wafer på 300 mm steg med 32% sammenlignet med samme periode sidste regnskabsår til en fast valutakurs.

· Finansielle resultater for FY 2020 forbliver uændrede: salget forventes at stige med ca. 30% til faste valutakurser, og overskudsmarginalerne for Boundary 1 og EBITDA 2 for elektroniske produkter forventes at stige med ca. 30%.

Soitec-administrerende direktør Paul Boudre kommenterede: ”I første kvartal af FY 2020 opnåede vores salgsindtægter en organisk vækst på 20%, og momentumet er stadig stærkt. Vi er sikre på udsigterne for det fulde regnskabsår. Soitec i dette kvartal Resultaterne er frugtbare, og de forskellige tiltag har styrket vores førende position inden for udvikling af innovative industrier. Vi har også styrket vores samarbejde med kernemedlemmer i halvlederøkosystemet og leveret stærk industriel og kommerciel support til Soitecs teknologi i forskellige brancher.

Salget af 200 mm skiver steg med 12% på en konstant valutakurs sammenlignet med samme kvartal sidste regnskabsår. Denne vækst er drevet af den fortsatte stigning i RF-SOI og Power-SOI wafer-salg, hvilket afspejler den øgede produktion og fordelene ved en bedre produktportefølje. Stigningen i salget skyldtes delvis den fulde drift af Benin I-fabrikken i Frankrig, som blev udvidet fra 900.000 til 950.000 i produktionen i 2019. På samme tid er antallet af skiver, der produceres af Shanghai's Simgui, steget dramatisk. I samme kvartal af det foregående regnskabsår tegnede Xinao Teknologiens produktionsbidrag 10% af det samlede 200 mm-salg af skiver, og i dette kvartal nåede det 15%.

Salget af 300 mm skiver steg med 32% sammenlignet med samme periode sidste år med en fast valutakurs. Denne vækst afspejler høj produktion og afspejler også en bedre produktmix. Blandt dem viser RF-SOI og optisk-SOI en stærk stigning. På samme tid fortsætter anvendelseshastigheden for FD-SOI med at stige, hovedsageligt fordi FD-SOI kan give en stærk værdi for biler, kunstig intelligens, smart home Internet of Things, industrielt udstyr og de første chips, der bruges til 5G-kommunikation.

Royalties og andre driftsindtægter nåede 6,1 millioner euro i første kvartal af regnskabsåret 2020, en betydelig stigning fra 1,7 millioner euro i samme kvartal i det foregående regnskabsår. Dette skyldes hovedsageligt Soitecs erhvervelse af Dolphin Integration i august 2018 og overtagelsen af ​​EpiGaN i maj 2019. Ved en fast kurs og grænse 1 faldt salget med 17%. Dette skyldtes hovedsageligt, at royalties og driftsindtægter for intellektuel ejendom i det foregående regnskabsår omfattede den servicekontrakt, der blev leveret til Xinao Technology. Dette fald er også et resultat af en midlertidig nedgang i overskuddet for Fr | n | sys i det nuværende finanspolitiske kvartal sammenlignet med samme periode sidste år.

Forventninger til det 20. regnskabsår

Soitec fastholder sin oprindelige prognose om, at salget vil stige med cirka 30% i regnskabsåret 1 og 20 baseret på faste valutakurser og grænser. Soitec bestemte også, at dens elektroniske produktvirksomhed EBITDA2 margin 3 kan være op til 30% til en kurs på 1,13 euro pr. Dollar (EBITDA2 har en fluktuation på 10% i euro / dollar-kursen, værdiansat til ca. 23 millioner euro).

Paul Boudre sagde: & quot; Erhvervelsen af ​​EpiGaN udvider Soitecs optimerede underlagsportefølje, og tilføjelsen af ​​GaN-epitaksiale skiver har gjort det muligt for Soitec at stoppe med at isolere silicium og få muligheder for værditilvækstprodukter til RF, 5G og kraftsystemer. Vores tætte samarbejde med Global Foundries har taget et nyt skridt for at sikre, at 300 mm skiver kan masseproduceres ved hjælp af avanceret teknologi i fremtiden. Endelig har vi styrket vores F & U-samarbejde med International Electric. Soitec kan drage fordel af International Elektris uerstattelige ekspertise inden for varmebehandling og lagdelt montagebehandling, som er afgørende for at udvikle den næste generation af optimerede underlag, der kan bruges vidt i halvlederenheder. & Quot;