Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Blødgjorte æbler har brug for hardcore

Blødgjorte æbler har brug for hardcore

Apple annoncerede sin indtjening i tredje kvartal, en omsætningsvækst på 1% år til år og nåede 53,8 milliarder amerikanske dollars og sluttede til sidst de to kvartaler af omsætningsnedgangen. I mellemtiden var Apples indtjening pr. Aktie $ 2,18, ned fra 2,34 $ i samme periode sidste år, men højere end de forventede 2,09 $.

Apples administrerende direktør Cook kaldte det den bedst-presterende tredje sæson, drevet af & quot; registrerede serviceindtægter, fremskyndet vækst i wearables, stærk iPad- og Mac-ydelse og forbedret iPhone-salg. & Quot;

Apples iPhone-salg er imidlertid stadig utilfredsstillende med et salg på $ 25,968 milliarder, hvilket er 12% lavere end 29,74 milliarder dollars i samme periode sidste år. Desuden er dette også faldet i iPhone-salget for tredje kvartal i træk.

Det direkte resultat af dette fænomen er, at iPhone kun tegnede sig for 48% af Apples samlede omsætning og faldt under halvdelen for første gang.

Tilsvarende steg Apples serviceindtægter med 12,6% og nåede 11,46 milliarder dollars, svarende til 21% af den samlede omsætning, hvilket blev Apples næststørste indtægtskilde.

Apple er i stigende grad som et softwarevirksomhed, App Store, Apple Music, iCloud, AppleCare og iTunes danner en forgyldt produktmatrix. App Store, der er blevet den største pengestrøm i Apple-servicevirksomheden, har især dannet et uforglemmeligt applikationsøkosystem. I indtjeningskonferenceopkaldet afslørede Apple, at App Store er enestående i Kina, og at downloads til spil bidrog meget.

IPhone er stadig kernen i Apples forretning, bare afmatningen i innovation, for høj prisfastsættelse, så dens natur ikke længere er. I IDCs seneste rapport overgik Huawei endnu en gang Apple for at blive verdens anden, mens indenlandske producenter som Xiaomi og OPPO også følger nøje.

På hjemmemarkedet faldt Apple-salget ifølge data fra forskningsfirmaet Canalys 14% i andet kvartal i år med et fald på 0,6 procentpoint og en femteplads med en markedsandel på 5,8%.

Apple har også truffet en række forholdsregler til dette, såsom prisnedsættelser og handel med. Cook sagde, at iPhone's salg i Kina er forbedret markant år til år, og det er bedre end de sidste to kvartaler. Faldet i salget er indsnævret.

Fra kernelogikken er Apples softwaretjenester baseret på hardware, men de er baseret på hardware. Uanset om det er APP Store eller Apple Music, iCloud-service, uden støtte fra iPhone, er det et slot i luften. I januar i år, da Apple annoncerede sin indtægtsrapport i 1. kvartal, var antallet af aktive brugere rapporteret 1,4 milliarder, hvoraf 900 millioner kom fra iPhone. Betydningen af ​​iPhone er selvindlysende.

Beskyttelsen af ​​iPhone vil være kernen i al Apples forretning. Især når 5G-skærmen er åbnet, hvis du mister den i et trin, kan du muligvis miste det hele.

Dette er grunden til, at Apple forsøger at erhverve Intels baseband-forretning. Apple, som ikke er dårligt, købte 2.200 fremragende ingeniører og mere end 10.000 patenter for $ 1 milliard dollar. Det er en god forretning. Cook kommenterede dette: & quot; Vi synes, dette er en god mulighed for at få lederskab på dette felt. Det giver os mulighed for at have mere end 17.000 patentporteføljer til trådløs teknologi, fremskynde udviklingen af ​​vores fremtidige produkter og have ejerskab og kontrol i vores langsigtede strategi. Kerneteknologiprodukter. & Quot;

Apples selvudviklede A-serien processorer tillader iPhone og iPad at skille sig ud fra mængden. Manglen på en baseband alene forhindrer Apple i at kontrollere produktudviklingen fuldt ud. Selvom retssagen med Qualcomm er forenet, føler Apple stadig, at tornet er på bagsiden. Konkurrenter som Huawei og Samsung lancerer 5G SoC'er med integreret baseband. Hvis du ikke kan starte din egen integrerede SoC, vil Apple sandsynligvis gå glip af tidevandets tidevand.

Den seneste rapport fra Tian Ming Securities-analytiker Guo Minghao viser, at Apple lancerer tre mobiltelefoner, der understøtter 5G i 2020. Disse tre telefoner vil stadig bruge Qualcomms baseband. I 2021 vil Apple bruge sin egen integrerede baseband SoC på iPhone. Samtidig bruger Apples bærbare produktlinje såvel som iPad også selvudviklet baseband. Du skal vide, at Apples bærbare produkter har været fremragende i de senere år. I henhold til den anden kvartalsrapport nåede forretningsindtægterne USD 5,525 milliarder, hvilket er en stigning på året på 48% år til år. I 5G-æraen vil wearables være en anden vigtig indtægtskilde for Apple.

Apples kerne er stadig en hardwareplatform. Hvis du ikke kan innovere på hardware, kan de nuværende fordele gradvis forsvinde. Æbler, der bliver blødere, har stadig brug for en "hård kerne".