Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Socionext har med succes udviklet et nyt HDMI-modul "cecTalker"

Socionext har med succes udviklet et nyt HDMI-modul "cecTalker"

SoC design og applikationsteknologi leder Socionext Inc. (i det følgende benævnt "Socionext") annoncerede den vellykkede udvikling af et HDMI-modul "cecTalker". Modulet er udstyret med virksomhedens selvudviklede HDMI-controllerchip, som kan gøre det lettere for brugerne at nemt designe UI og UX til enheden og styre enhedens forbindelse via HDMI-interface. Produktet er nu tilgængeligt til prøver og forventes at opnå masseproduktion i januar 2021.

"CecTalker" er udstyret med en Consumer Electronics Control (CEC) -funktion, der giver brugerne mulighed for at kommandere og styre HDMI-tilsluttede enheder ved kun at bruge en fjernbetjening. cecTalker giver brugerne let mulighed for at integrere HDMI-kompatible enheder, selvom disse enheder kommer fra forskellige enhedsproducenter og ikke har standardlinkfunktioner. Med hensyn til produktudvikling kan brugere udvikle produkter på populære open source hardwareplatforme som Raspberry Pi, Arduino, SPRESENSE osv. Ud over at bruge en pc. cecTalker har også bestået HDMI-standardcertificering, så udstyrsproducenter kan bruge dette produkt som en uafhængig komponent eller integrere det i deres egne produkter, så udstyrsproducenter let kan udføre nye funktioner og verifikation af applikationsindhold på kort tid. Testning og masseproduktion. cecTalker kan bruges i vid udstrækning i forbindelse med lyd- og videoudstyr og smart home-udstyr, opførelse af Home Internet of Things, videodistribution, medicinsk og industrielt udstyr og andre applikationsscenarier.

Produkterne i cecTalker-serien inkluderer "HDMI-model" med HDMI-indgangs- og outputporte og "V-by-One Model" med yderligere V-by-One og HDMI-konverteringsfunktioner. Begge modeller er i øjeblikket tilgængelige til test og brug af kunder, og planlægger at starte masseproduktion og salg i januar 2021.



* 1 SPRESENSE eller Raspberry Pi Exclusive

* 2 hoved- eller sub-eksklusive

* 3 2.0A i tilfælde af SPRESENSE-stabling

Om Socionext

Socionext Inc. er en global innovativ virksomhed, hvis virksomhed involverer design, F & U og salg af System-on-chip. Virksomheden fokuserer på verdens avancerede teknologier, der er koncentreret om forbruger-, bil- og industrifelt, og fortsætter med at fremme udviklingen af ​​nutidens diversificerede applikationer. Socionext integrerer ekspertise i verdensklasse, erfaring og rig IP-produktportefølje og er forpligtet til at give kunderne højeffektive løsninger og kundeoplevelse. Virksomheden blev grundlagt i 2015 og har hovedkontor i Yokohama, Japan, med kontorer i Japan, Asien, USA og Europa, der fører sin produktudvikling og salg.