Hjem > Nyheder > Samsung Galaxy Fold 2-eksponering: model SM-F700 bruger muligvis en lodret foldeskærm

Samsung Galaxy Fold 2-eksponering: model SM-F700 bruger muligvis en lodret foldeskærm

Den 8. november afslørede XDA-redaktør MaxWinebach på Twitter, at Samsung Galaxy Fold 2-modellen er SM-F700, der vedtager et nyt design.

MaxWinebach afslørede ikke detaljerne i Galaxy Fold 2. Samsung har imidlertid tidligere demonstreret en lodret foldeskærmløsning på Samsung Developer Developer Conference i 2019. Det spekuleres i, at løsningen kan anvendes på Galaxy Fold 2.

Den lodrette sammenklappelige mobiltelefon ligner noget den traditionelle flip-mobiltelefon. I henhold til den officielle video, der er frigivet af Samsung, krymper mobiltelefons foldeskærm automatisk og tilpasser skærmindholdet, når det foldes.

Tidligere sagde Gao Dongjin, leder af Samsungs IM-forretningsenhed, at det næste år vil øge produktionen af ​​foldbare skærmtelefoner og meddele frigivelsestidspunktet for næste generation af mobiltelefoner med foldeskærm på et passende tidspunkt.

Det er underforstået, at Samsungs første foldbare skærm mobiltelefon GalaxyFold officielt åbnede sit første salg kl. 10 i dag, National Bank-versionen af ​​prisen på 15.999 yuan. Mindre end 5 minutter efter salget blev det udsolgt i Samsungs onlinebutik, Jingdong, Tmall, Suning Samsung officielle flagskibsbutik, populær. Det ser ud til, at Galaxy Fold 2 også er en selvfølge!