Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > SK hynix frigiver finansiel rapport for tredje kvartal af 2019

SK hynix frigiver finansiel rapport for tredje kvartal af 2019

24. oktober 2019 - SK hynix (eller 'Company', www.skhynix.com) annoncerede i dag sin finansielle rapport for tredje kvartal for 2019, 30. september 2019. I tredje kvartal var den samlede omsætning 6,84 billioner vandt, driftsresultatet blev 472,6 mia. vandt, og nettoresultatet var 495,5 mia. vandt. Driftsmarginen for kvartalet var 7% og nettoresultatmarginalen 7%.

I tredje kvartal steg omsætningen med 6% kvartal til kvartal på grund af tendensen med at gendanne efterspørgslen. Med hensyn til rentabilitet, selvom DRAM's enhedsomkostninger faldt, modregnes imidlertid markedsprisfaldet ikke helt, og driftsresultatet faldt med 26%.

For DRAM reagerede virksomheden positivt på nye mobile produkter, og da nogle af datacentre-kunder øgede deres indkøb steg DRAM-bitforsendelser med 23%, men priserne fortsatte med at svækkes, og de gennemsnitlige salgspriser faldt med 16%. . Faldet i de gennemsnitlige salgspriser er dog faldet fra foregående kvartal.

For NAND flash reagerede virksomheden aktivt på markedet for høj kapacitet for mobil og SSD med fortsat efterspørgsel efter efterspørgsel, men virksomhedens bitforsendelser faldt med 1% på grund af selskabets midlertidige stigning i salg af enheder i det foregående kvartal. Den gennemsnitlige salgspris steg imidlertid med 4% i forhold til det foregående kvartal på grund af reduktionen i andelen af ​​relativt lave priser på en enkelt vare.

SK hynix planlægger fleksibelt at tilpasse produktion og investering efter markedsforholdene, samtidig med at de imødekommer de stigende krav fra kunderne og effektivt reagerer på udsving i efterspørgsel forårsaget af eksterne usikkerheder.

SK hynix konverterer en del af sin produktionslinje på Icheon M10-anlægget til en produktionslinje til masseproduktion af CMOS-billedsensorer (CIS), samtidig med at produktionen af ​​2D NAND-flashhukommelse reduceres. Som et resultat forventes produktionskapaciteten i DRAM og NAND flashhukommelse at falde næste år sammenlignet med sidste år. Sammenlignet med dette år vil investeringsbeløbet næste år også reduceres betydeligt.

Derudover planlægger SK hynix at fortsætte med at udvikle en ny generation af mikroteknologi og udvide andre produktporteføljer ved at udvide salget af produkter med høj kapacitetsværdi for at opnå større vækst i markedsforbedring.

SK hynix planlægger at øge produktionen af ​​anden generation af 10nm (1Y) DRAM til 10% ved udgangen af ​​næste år, og planlægger at masseproducere det nyligt udviklede tredje generation 10nm (1Z) projekt. Derudover planlægger virksomheden at reagere aktivt på LPDDR5- og HBM2E-markederne. Disse produkter forventes at blive vedtaget aktivt af kunder næste år.

Virksomheden vil udvide produktionen af ​​96-lags 4D NAND-flashprodukter til andet halvår af året ved udgangen af ​​året og fremme masseproduktion og salgsforberedelse af 128-lags 4D NAND-flashhukommelse. Derudover fokuserer virksomheden på højprofileret smarttelefon- og SSD-marked, og det forventes, at andelen af ​​SSD i SK hynix 'salg af NAND-flash stiger til 30% i fjerde kvartal.

SK hynix sagde: "Vi vil minimere volatiliteten i vores forretning baseret på erfaringerne med denne markedsafmatning. Samtidig øger vi vores bestræbelser på at opnå bæredygtig vækst."