Hjem > Nyheder > SK hynix annoncerer ophør af 36- og 48-lags 3D NAND-produkter

SK hynix annoncerer ophør af 36- og 48-lags 3D NAND-produkter  Ifølge den koreanske teknologimedie "DDaily" offentliggjorde SK hynix sin første kvartalsindkomstrapport for 2019 den 25., med omsætning og omsætning på henholdsvis 677,27 mia. Og 1,366,5 mia. Omsætningen faldt med 31,9% i forhold til foregående kvartal og faldt med 22,3% i forhold til samme periode sidste år. Resultatmarginen faldt med 69,2% i forhold til foregående kvartal og faldt med 68,7% i forhold til samme periode sidste år.

DRAM på grund af lavere efterspørgsel i lavsæsonen og konservative køb hos serverkunder i forhold til sidste kvartal faldt den gennemsnitlige salgspris (ASP) 27%, og forsendelserne faldt 8%. NAND flash-hukommelse blev påvirket af lagertryk og horisontal konkurrence. Den gennemsnitlige salgspris (ASP) faldt 32% og forsendelserne faldt 6%.

Med den nye smartphone, der vedtager 12 GB højkapacitets DRAM, og efterspørgslen efter server DRAM gradvist vil stige, forventer SK hynix, at efterspørgslen efter DRAM vil blive bedre i andet kvartal. På den anden side er det forventet, at efterspørgslen efterhånden kommer til at genoprette efterhånden som andet kvartal går i slutningen, og NAND flash efterspørgslen vil begynde at stige. På nuværende tidspunkt er prisen på NAND flash-hukommelse faldet med mere end et år, og efterspørgslen efter IT til NAND vokser også hurtigt. I fremtiden vil SK hynix udvide applikationsforholdet mellem SSD (Solid State Drive).

I fremtiden vil SK Hynix for DRAM-feltet fokusere på at transformere subtile projekter. For det første vil den første generation af 10 nanometer (1X) produktion gradvist blive udvidet, og fra andet halvår vil de vigtigste produkter blive omdannet til anden generation 10 nanometer (1Y) produkter. Samtidig vil det for at understøtte DRAM-kravene i den nye serverchip begynde at levere 64GB-modulprodukter.

I NAND-feltet vil fremtiden fokusere på at forbedre indtægterne. 3D NAND-startprodukterne fra 3D NAND med relativt høje produktionsomkostninger stoppes - 2 generationer (36 lag) og 3 generationer (48 lag), og andelen af ​​produktion af 72 lag vil blive øget. I andet halvår planlægger den at anvende 96-lags 4D NAND-produkter til at stimulere SSD- og mobilmarkederne. Den nye M15-fabrik i Qingzhou betragter den nuværende efterspørgsel, og masseproduktionshastigheden vil være langsommere end oprindeligt planlagt. Det forventes, at SK hynix NAND wafer input i år vil blive reduceret med mere end 10% i forhold til sidste år.

SK Hynix sagde: "På et marked, hvor opbevaringsbehovene er usikre, og efterspørgslen forventes at komme sig tilbage, vil indsatsen blive fokuseret på at reducere omkostninger og sikre kvalitet."